2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به قوم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7252 بازدید | 86 پست
چرا؟؟؟

یه همسایه تو کوچه قبلیمون داشتیم خیلی زن خوبی بود

شوهرش کُرد بود

یه روز سر یه سوتفاهم شوهرش تو کوچه میخواست سرشو ببره همسایه ها نذاشتن

خیلی صحنه بدی بود

با شنیدن اسم کُرد اولین چیزی که یادم میاد اون صحنه هست

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه قومی از کردها هستن.متاسفانه تو شهر ما هم هستن بعصی جاها

آها فکر کردم میگی آدمای شکاکی هستن . اون شکاک ها که میگی فکر کنم تو آذربایجان غربی باشن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همسایه تو کوچه قبلیمون داشتیم خیلی زن خوبی بود شوهرش کُرد بود یه روز سر یه سوتفاهم شوهرش تو کوچ ...

عزیزم چرا یاد رشادت کوردها تو هشت سال جنگ نمیفتی که با دست خالی یه وجب از خاک کشور رو دست دشمن ندادن ..آدم بی اخلاق تو همه ملیت ها هست نمیشه تعمیم داد به تمام افراد اون قوم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ای بابا چرا من از هیچکی بدم نمیاد از همه ی قومیت ها خوشم میاد  بعدش چرا تاپیک اینطوری می زنی ت ...

منم از اینکه یه عده کرد رو با بقیه قاطی کنن خوشم نمیاد 

من خودم کوردم ولی اصلا اهل دعوا یا شکاکی نیستیم

‌                                                                                         

فدا سرم کیه که از شیرازی ها خوشش نیاد. 

شیرازی ها هم خیلی خوبن من دوستشون دارم 

یه همسایه تو کوچه قبلیمون داشتیم خیلی زن خوبی بود شوهرش کُرد بود یه روز سر یه سوتفاهم شوهرش تو کوچ ...

پدر رومینا که سر دخترشو با دای برید شمالی بود.

متاسفانه این بحث غیرت در همه جای کشور هست