2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به قوم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7252 بازدید | 86 پست
کردهای اصیل خوبن. ولی از شکاک ها خوشم‌نمیاد. نطرمو گفتم

معلومه که هیچ کس از شکاک ها خوشش نمیاد

‌                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کورد کرمانشاه هستم ولی بزرگ شده تهران. کورد های کردستان و پاوه و جوانرود رو خیلی دوست دارم خیلی شریف و با غیرت هستن شاد و در لحظه زندگی میکنن یه کلام از زندگی لذت می‌برن و اهل مال اندوزی نیستن زیاد.

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
کردهای اصیل خوبن. ولی از شکاک ها خوشم‌نمیاد. نطرمو گفتم

شکاک ها چیه؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ما یبار رفتیم جوانرود وقتی فهمیدن کورد هستیم و مسافر انقد تعارف و اصرار که بیاین خونمون مهمون ما حتی یکی میگفت کلید میدم به شما خودمون میریم خونه پدرم...خیلی مهربون و خونگرم بودن این خصلت رو فقط تو کورد ها و جنوبی ها دیدم

معلومه که هیچ کس از شکاک ها خوشش نمیاد

ای بابا چرا من از هیچکی بدم نمیاد از همه ی قومیت ها خوشم میاد 

بعدش چرا تاپیک اینطوری می زنی تهش حتما دعوا دلخوری پیش میاد 

یه عده جامعه ی بزرگ کردها رو به چند نفر  کردی که باهاشون سر و کار داشتند محدود می کنند و بد در موردشون حرف می زنند

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند