2777
2789
عنوان

برای تولد دوستم چی بخرم؟

124 بازدید | 14 پست

سلامممممم،بچه ها تولد صمیمیییی ترین دوستم همین چند وقت دیگست،نمیدونم چی بخرم براش،شما نظرتون چیه؟

به کتاب و لباس ولوازم آرایشی و ... هم فکر کردم،ولی دلم یه چیز خاص میخواد چون قراره تولد بگیره و بیشتری ها میخوان براش این جور چیز ها رو بیارن 

به نظرتون چهره اش و اگه نقاشی بشه و داخل یه قاب باشه،خوب میشه؟یا اینم خوب نیست؟میدونید از کجا باید سفارش بدم؟؟؟اگه نطری دارید حتما بگید،ممنون در ضمن ۱۶ سالشه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کتاب خون کتاب ،ماگ ام خوبه ،اگه لوازم آرایشم استفاده میکنه میتونی بدی بهش

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
محدوده قیمت بده

ببین چون میخوام سورپرایزش هم بکنم باید کیک و برف شادی و... هم بخرم،به خاطر همین از ۳۰۰ یا ۴۰۰ نهایتا بالاتر نباشه چون واقعا سنگین میشه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
اگه کتاب خون کتاب ،ماگ ام خوبه ،اگه لوازم آرایشم استفاده میکنه میتونی بدی بهش

کتاب نه اصلا نمیخونه،لوازم آرایشی هم فوق العادههههه زیاد داره 

یه چیز خاص میخوام که خوشحال بشه

کتاب نه اصلا نمیخونه،لوازم آرایشی هم فوق العادههههه زیاد داره  یه چیز خاص میخوام که خوشحال بشه

لباس بگیر پس شلوار بگ خودم عاشقشم یا یه تیکه گردنبند ظریف بدل

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
ببین چون میخوام سورپرایزش هم بکنم باید کیک و برف شادی و... هم بخرم،به خاطر همین از ۳۰۰ یا ۴۰۰ نهایتا ...

یه باکس ارزون قیمت بخر یا درست کن یا اگ خودت داری

بعد توش پوشال بریز توشم یه تیشرت و کمربند و کیف پول و اینچیزای کوچیک بزار

لباس بگیر پس شلوار بگ خودم عاشقشم یا یه تیکه گردنبند ظریف بدل

لباس همه میخوان بگیرن اخه 

یه باکس ارزون قیمت بخر یا درست کن یا اگ خودت داری بعد توش پوشال بریز توشم یه تیشرت و کمربند و کیف پ ...

مثلا چه جوری؟میشه یه عکس برام بفرستی؟

شوهر

فکر خوبیههههعع 

ولی پسر توی دست و بالم ندارم بدبختی

چه عکسی اخه

عکس اینکه جعبه چه جوری باشه و... نمیدونم والا من گیج شدم،نمیدونید کجا میفروشن؟