2777
2789
عنوان

تو رو خدا میشه بیاید خیلی مهمه

100 بازدید | 12 پست

من الان شنیدم شوهرم تصادف کرده بردنش بیمارستان نذاشتن منم برم باردارم تازه ۷ هفته شدم فقط یه خدا نشناس نمیدونم کی بود زنگ زد به من که برم گوشیش بگیرم گفت تو فلان جا تصادف کرده گوشیش جا مونده ما پیدا کردیم وقتی زنگ زدم مادر شوهر اینا تو بیمارستان بودن نذاشتن من برم گفتن نیا نترس چیزی نیست حالش خوبه فقط زخم شده  من خیلی ترسیدم تو رو خدا مشکلی واسه جنین نیست جواب بدید 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 

انشالله چیزی نمیشه استرس نداشته باش

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری زنی هستی بالا سرش نیستی بخاطر یه جنین هفت ماااه

عزیزم شوهرم خودش نذاشت برم بیرونم کردن از بیمارستان نذاشتن خواهرش یه کم دیگه ترخص میکنه من نگرانم این طرز حرف زدن شما نیست آن شالله تو این موقعیت قرار نگیری 

عزیزم شوهرم خودش نذاشت برم بیرونم کردن از بیمارستان نذاشتن خواهرش یه کم دیگه ترخص میکنه من نگرانم ای ...

نارااحت نشوووو اهان اگه خودش نزاشته بری مشکلی نیست گفتم یوقت گناه داره چشمش دنبالت میگرده❤️

نارااحت نشوووو اهان اگه خودش نزاشته بری مشکلی نیست گفتم یوقت گناه داره چشمش دنبالت میگرده❤️

رفتم گفتن خوبه فقط صورت اینا زخمه می‌ترسی  ببینی     دیگه خودش گفته بود به خواهراش بهم نگن