2777
2789
عنوان

چجوری بگیم بهم بیشتر محبت کن؟

183 بازدید | 9 پست

من با فردی داخل رابطه بودم بعد دو ماه جدایی تازه ۳-۴ روزه دوباره با همیم ،اولاش خیلی بیشتر محبت کلامی داشت ولی الان به عزیزم گفتن و اینا بسنده میکنه

چندبارم غیرمستقیم گفتم ولی بازم محبت نکرده

به نظرتون چی بگم بهش راجب نیازم به محبت دیدن؟میخوام خودمو خوردم نکنم ولی خب اینجوری ام برام سخته ،گریه م میگیره🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا و پسرا اصلا مستقیم هم مطلب رو نمیگیرن🤪🤣غیر مستقیم از حل معادلات انتگرال هم براشون درکش سخته😅

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...

عزیزم نه نامزدته و نه همسرت چرا باید ازش گدایی کنی محبت ؟نکن با خودت این کارو که بعد ها همین برات میشه تبر میزنه به سرت که عقده محبت داشتی اندازه همین رل و دوستی ازش انتظار داشته باش نقش مهمی نیست تو زندگیت 

ازت دلخوره شاید، برا منم همیشه با کلی محبت و اسمای جدید صدا میزنه ولی وقتی ازم ناراحت باشه فقط میگه عزیزم تا از دلش دربیاد و چن روز بعدش خودش درست میشه

تو خودت محبت کن اونم درست میشه لج کنی بدتره 

هر کسی یه اخلاقی داره و با گفتن شما به هر طریقی درست نمیشه. اگه نمیتونی تحمل کنی باید رابطه رو تموم کنی. همسر منم زبانی نیست و محبتش جور دیگه ایه، مثلا بگم غذایی رو دام میخواد حتما فوری تهیه میکنه اما هیچوقت همون عزیزم هم نگفته طی ده سال زندگی

سلام دوست خوبم

امیدوارم حال دلت خوب باشه

ببین دوست خوبم همیشه یک چیز رو بدون که هیچ وقت نباید محبت رو از کسی گدایی کنی چون به گدا چیز خوبی نمیدن هیچ وقت منتظر تایید دیگران نباش عزیزم 

همه آدمها نیاز به محبت دارن درست ولی تو باید در درجه اول خودتو دوست داشته باشی و با خودت در صلح باشی بعد محبت و تو دیگران هم می بینی حتی ا گر دوست داری شریک عشقی ات یکسری رفتارها رو از خودش نشون بده می تونی تله پاتی یاد بگیری و باهاش تله پاتی کنی و تو فرکانسش بری یکسری تمرین ها داره باید انجام بدی بهترین دوره ی که من تا حالا دیدم دوره تله پاتی امیر همتی هست خیلی ها مشکل تو حتی بدترشو داشتن ولی خدا رو شکر تونستن با تله پاتی به خواسته هاشون برسن

لینک کانال استاد همتی و آیدی پشتیبانی شو قرار میدم حتما باهاشون در ارتباط باش کمکت می کنند عزیزم👇
کانال تلگرام امیر همتی
https://t.me/www_amirhemmati_com
نتایج هلدینگ بین المللی امیر همتی
https://t.me/user_results
پیج اصلی اینستاگرام امیر همتی

https://instagram.com/amirhemmati_com?igshid=YmMyMTA2M2Y=

آیدی  پشتیبانی  @amirhemmati_support1

09120643892   شماره تماس