2777
2789
عنوان

خیلی خیلی ناراحتم کی مثل منه

56 بازدید | 6 پست

اصلا بدنم دوس ندارم بخاطر ترک های پشت ساق پامه اصلا اینا تو انستا میبینم داغون میشم تازه شکمم هم بخاطر زایمان ترک داره😪😪😪😪😪همش ۱۹ سالمه چی کنم خسته شدم از بس دنبال راه حل گشتن

منی ک ن زایمان کردم ن چیزی و کل بدنم پر ترکه چی بگم 

اونایی ک تواینستان گریم میکنن و فیل•تر نمیان ترک هاشونو بزارن اینستا 

خودتو دوست داشته باش گل

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا کرم داره و دکتر باید بری و این ترکا واسه چاقی و لاغریه و پیش میاد و گول اینستارو نخور همش فیکه 

کسی ازخود واقعیش چیزی نمیزاره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دیگه همینه بعد زایمان اینجور افکار میاد سراغت عادیه من الان دیگه میدونم آدم های واقعی همه دارن اینجور چیزارو، شما میخواستی ترک نخوره باید قبلش حسابی هزینه میکردی شاید نمی‌خورد ولی عزیزم همه داریم مامان شدیم دیگه از لحاظ های دیگه به خودت برس ورزش کن تا اندامت خوب بشه 

عزیزم میگی 19 سالته اوج برو رو داشتنته گله مندنباش خداروشکرکن تن سالمی بهت داده وازاین امانت به خوبی مراقبت کن خداوندهیچکس رو زشت ونامتناسب خلق نکرده، خانمی به سن شما باید سعی وتلاش کنه اندام ایده آلش رو بسازه بی شک میتونی اگه بخوای، با گله وشکایت ورهاکردن خودت همه رو خرابترمیکنی، اندام رو متناسب کن باورزش وتحرک وتغذیه سالم،خطهای شکم تو خیلیا بعدزایمان بوجودمیاد وبه مرورزمان محومیشه منتها بارعایت همون مسائل مربوط به تناسب اندام بایداینوهمواره به خودت گوشزدکنی که مثل قبل ازدواج نیست شرایطت وقتی متاهل شدی طبیعیه باازدواج، بارداری، شیردهی، کلی تغییرتوبدن ایجادمیشه ونبایدنسبت بهش بی تفاوت باشی مثلادوران بارداری خب اندازه رحم بزرگترمیشه وبقولی پوست شکم بازترمیشه باوجوداین مورد هرخانمی میدونه این دوره میگذره وبایدجوری تنظیم کنه برنامه غذاییش رو که حتی باوجود ویارواشتها ورسیدگی به جنین نذاره بیش ازحد وزن بگیره تابعدزایمان سریع به تعادل برسه، نگران نباش وبا راهکارگرفتن از دیگران وخوندن مطالب مفیدوبکاربستن هرآنچه لازمه خودت رو به داشتن اندامی زیباترنزدیک کن،زیبایی اندام هرفردی بستگی به خودش داره واکتسابی نیست که فکرکنی ازجایی بدست آورده نه براش تلاش کرده ووقت گذاشته وبهش رسیده، پس هدف بذاروخودت روملزم بدون برای داشتنش، موفق باشی گلم