2777
2789
عنوان

چرا وقتی نوزادی رو نمیخواید به پرورشگاه نمیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 40 پست

منم ماه پیش با کلومفین فولی هام ۱۹بود۱۹.۵..۱۸...۱۱..۱۱.۵زیاد بود دکتر گف خطرناکه ازاد سازی بدم امپولش رو گف اقدان کن کردم نشد این ماه با لتروزول شدم ۱۳فقط گف امکان بارداری با این نیس برو سیکل آی یو آی کلا کم اوردم بخدا

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
ماه های مختلف فرق میکنه.مثلا ۲۹ داشتم ۴۰ داشتم که کیست شده از اون طرف ۱۲ داشتم ۱۵ داشتم که اینام ...

نه والا نخوردم تا حالا یعنی کیفیت فولیکول رو خوب پیش میبره?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه های مختلف فرق میکنه.مثلا ۲۹ داشتم ۴۰ داشتم که کیست شده از اون طرف ۱۲ داشتم ۱۵ داشتم که اینام ...

شما پریودات هم نامنظمه?

اره دقیقا

جلو در اداره پلیس بذارن

جلو در شیرخوار گاه بذارن 

نمیفهمم چه اصراری به جوب و سطل اشغاله

تعدادشونم داره زیاد میشه

باز الان یه عده میگن ماااادررررشوووو نبااااید قضااااوت کرد اون حتما خودش خیلی بدبخته

اره اون مادر رو نباید قضاوت کرد باید گذاشتش زیر چرخای تریلی

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
اگه شرایطش رو داشتم تا الان حداقل یکی اورده بودم از پرورشگاه ولی شرایطش اصلا آسون نیست🥲🥲

حق دارن به هر حال میخوان بچه ی مردم رو امانت بدن انقد سخت میگیرن🥺امیدوارم یا خودت بچه دار بشی یا شرایطت جور شه بتونی یکی از پرورشگاه بگیری😁🥰

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  
خب چه مسخره؛ ینی یه آدم ازین صحنه فیلم گرفته بجای اینکه کمکشون کنه؟😕😐

نه عزیزم کمکشون گردن ولی خب وقتی پیدا میشن عکس و فیلم هم میگیرن یسریا

اره دقیقا جلو در اداره پلیس بذارن جلو در شیرخوار گاه بذارن  نمیفهمم چه اصراری به جوب و سطل ا ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻چقدر من دیشب سر این بچه ها زار زدم خدا قسمت هیچ کس نکنه