2777
2789

امروز عکس نوزادانی که تو خیابون میندازنشون و مورچه ها و موش ها و گربه ها میان و بدن این نوزاد رو میخورن دیدم🥺🥺🥺🥺🥺

اخه لعنتیا تو که میندازی دور یه ذره دل نداری حداقل تحویل بیمارستانی پرورشگاهی جایی بدی که اون طفل معصوم اینطور نشه؟

خدایا چقدر دردش اومده چقدر گریه کرده ولی با دستای کوچیکش نتونسته از خودش دفاع کنه🥺🥺🥺بمیرم براشون

چه قدر گرسنگی کشیده و کسی نبوده پوشاکش رو عوض کنه و تمیزش کنه.کسی نبوده نازش کنه و بغلش کنه🥺🥺🥺😓😓😓😓😓

خدایا نوزاد نیاز به آغوش مادر داره چرا توی یجای تنگ و تاریک و ترسناک ولش میکنی چند شب وروز اونجا بمونه تو گرما و سرما😭😭😭😭

تو خودت حاضری تازمانی کع میمیری تو گرسنگی تشنگی گرما سرما و جک و جونور بمونی؟

وای خدا چه زجری میکشه اون بچه😭😭😭😭

بمیرم برای مظلومیتشون 😭😭😭

خب حداقل جایی ببر که مراقبش باشن بهش شیر بدن حداقل جای گرم و نرم بدن نه همچین جایی😭😭😭

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔من خودم دخترم کوچیکه اینا رو میبینم گریه م میگیره . اصن بگو تو ک نمیخوای درست جلوگیری کن بی دین😔😓لااقل بپیچ تو پتو نه تو پلاستیک مشکی تو هوای گرم ... 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

یا معتادن یا هر چیز دیگه... وجدانشون و رحمشون سررهمین مصرف و پسائاپل دیگهاز بین رفته به هم نوع ...

خدا از کسایی که این چیزا رو میسازن نگذره 

بمیرم واسه اون طفل معصوم یه طفل بی دفاع بی زبون و معصوم رو میندازن تو خیابون خودشون حاضر نیستند یه ساعت نصف شب همچین جایی باشن کثافتا😭

همچین ادمایی به نظرم انقدر بددددبختن انقدر سختی کشیدن ک ماها نمیتونیم درکشون کنیم البته کارشون توجیح نداره ولی نمیشه قضاوتشون کرد

شاید بیماری روانی دارن شاید بچه شون زنازادس شاید معتادن حال خودشو نو نمیفهمن و...

منم موندم چرا نمیدن پرورشگاه شاید میترسن پیگیری کنن خانوادشو پیدا کنن

حداقل یه جای شلوغ بدارند که تو چشم باشه و راحت مردم متوجهشون بشن خدایا چند روز یه بچه باید تو خیابون باشه که موش و گربه بیاد دهن و بینیش رو بخوره😭

یا اصلا یک جایی بزارن که رفت و آمد زیاد باشه مردم زود بچه رو پیدا کنن تحویل پرورشگاه بدن آخه تو سطل ...

به نظر من اونجا گذاشتن ک بچه بمیره نمیدونستن ک اراده خدا بالاتر از هر اراده ایه

لابد مادرش الان بچشو میبینه چقدر غم تو دلشه 

درد ‌ک دارن این کارو میکنن ولی الهی درررررررررررررردی بگیرن ک خبرمرگشون هیچ وقت بچه دار نشن ک این کا ...

کاش اصلا کسایی که دل این کارو دارن بچه دار نشن🥺😓😭

یا اصلا یک جایی بزارن که رفت و آمد زیاد باشه مردم زود بچه رو پیدا کنن تحویل پرورشگاه بدن آخه تو سطل ...

اخه واقعا چرا باهاش پدرکشتگی چیزی داره؟😭

به نظر من اونجا گذاشتن ک بچه بمیره نمیدونستن ک اراده خدا بالاتر از هر اراده ایه لابد مادرش الان بچش ...

اونا خوشون برن بمیرن وقتی یک بچه رو به دنیا آوردن دیگه نمیتونن برای آینده تصمیم بگیرن مخصوصا همچین کسایی که بچه رو نمیخوان

حداقل یه جای شلوغ بدارند که تو چشم باشه و راحت مردم متوجهشون بشن خدایا چند روز یه بچه باید تو خیابون ...

بسسسسسه نگوووو.اخه دختر چرا اینارو میبینی،اللن منم بهم ریختم.دیگه نگو لطفاااااا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡