2777
2789

دوستی ندارم که بتونم پیشش هر چیزی بگم و بخندم 

توی رابطه سمی هستم که قرار ازش بیرون بیام

از اینستا و تلگرام و خلاصه گوشی هم زیاد استفاده نمیکنم چون چیزی نداره و خوشم نمیاد 

ولی خب گاها از تنهایی و دلگیری زیاد میام تو نی نی سایت و پست میذارم که یوقت دق نکنم 

خیلی تنهایی بده خیلی😔😓

مخصا منی که عادت دارم زیاد حرف بزنم و تعریف کنم و بخندم و آدم خونگرمیم و دلم میخواست یوی مثل من همین طور باشه ولی خب تو شهرمون اکثرا آدمایین که خونگرم توش کم پیدادمیشه

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خيلي شاد و پرانرژي ام اما اخيرا تنها شدم دوستامو مامانم ازم دور كرده خونوادمم هروقت صحبت ميكنم باهاشون اذيتم ميكنن ولي نميدونم منم راهي واسه تنها نبودن پيدا نكردم

در خصوص این مطلبتون ی لطیفه بگم؟

بگو جانا اشکال نداره 

انقد در طول روز خرف نمیزنم که یکی یکی چه بی ربط جواب بده بازم برام خوشحال کنندس

گوشی آدمو افسرده میکنه پیشنهاد میکنم حتمن از این فضا و مجازی بودن آدماش فاصله بگیری سرگرم زندگی واقع ...

عزیزم من مشکلم اینه بخاطر اینکه تو دنیای واقعی کسی نیست صحبت میکنم میام اینجا کلا شاید ۲ ساعت وقتم رو بگیره

ولی خب من آدم پرحرف و خونگرمیم اگر مامانم نبود باهام حرف بزنه دق میگردم 

رابطه هام رو بخاطر خیلی چیزا محدود کردم اعم از حونگرم نبودن آدم ها یعنی میای یه چی میگی به طرف که پیشت خنده داره طرف سککوووووت کامل یعنی تا چیزی نگی تا ۶ ساعت دگ حرف نمیزنن

منم دقیقا همچین آدمی با همچین شرایطیم و هروقت میام نینی سایت کلی حالم عوض میشه

کاش مال منم عوض میشد 

چقدر بده اینطور باشه آدم

من وقت یا حوصله زیاد بیرون رفتن ندارم آدمی نیستم که هر روز بیرون رفتن بهم کیف بده 

چت هم حوصله ندارم وقتی یزوز به خودم میگم بیام به یکی زنگ بزنم هیچ کس رو نمیبینم و خب خیلی ناامید نیشم