2777
2789

که بارداری بعدیتون سقط نشه توروخدا یکی برام توضیح بده چند روز بعد سقط آمپول زدین

برای سلامتی  خودم و خانوادم صلوات میفرستین 🙏

‍ 🔴 چه افرادی به آمپول #رگام احتیاج دارند

اکثر مردم دارای ارهاش مثبت هستند، بدین معنی که ناقل عامل ارهاش در گلبول های قرمز خون خود می باشند. کسانی که ناقل عامل ارهاش نیستند ارهاش منفی قلمداد می شوند. اگر پدر ارهاش مثبت و مادر ارهاش منفی باشد ممکن است جنین دارای ارهاش مثبت شود، بنابراین یک ناهماهنگی میان مادر و کودک ایجاد می شود.معمولا ناهماهنگی ارهاش مادر و کودک مشکلی نیست و تقریبا هرگز در بارداری اول مشکلی ایجاد نمی کند، به هر حال در صورتی که مقداری از خون کودک درون جریان خون مادر نشت کند سیستم ایمنی بدن او ممکن است پادتن هایی در برابر عامل ارهاش به وجود آورد و چنانچه هر یک از چنین پادتن هایی به سطحی قابل ملاحظه در بارداری برسد می تواند از طریق جفت به جریان خون جنین عبور کرده و شروع به تخریب گلبول های قرمز خون کودک کند

به منظور پیشگیری از این امر پزشک معمولا برای جلوگیری از پیدایش پادتن ها در مواقع معینی، گلبول مصونیت زای عامل ارهاش که به آن رگام نیز گفته می شود تزریق می کند

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

من همسرم 0 + ،من 0_ 

ولی دکتر گفت هفت ماهگی روگام بزنم، خدا کنه بمونه😫

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‍ 🔴 چه افرادی به آمپول #رگام احتیاج دارند اکثر مردم دارای ارهاش مثبت هستند، بدین معنی که ناق ...

مرسی ازت عزیزم

برای سلامتی  خودم و خانوادم صلوات میفرستین 🙏
‍ 🔴 چه افرادی به آمپول #رگام احتیاج دارند اکثر مردم دارای ارهاش مثبت هستند، بدین معنی که ناق ...

یعنی چی بچه اول هیچ مشکلی پیش نمیاد یعنی ممکنه بچه دوم خدای نکرده اتفاقی بیفته؟منظورم سلامت بچه هس؟

انشالله میمونه

من یه بار تو هفت ماهگی زدم یه بارم بعد سقط 

فکر کنم بعد سقط تا ۳ یا ۴ روز وقت داری آمپولو بزنی

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
من خودمo_وشوهرمA+فامیل هم هستیم ۷ماهم بود رگام زدم شکر خدا سالمه دخترم

چه جالب گروه خونی منو شوهرمم همینه 

پسرم Aمنفی

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

از پزشکتون بپرسین زمان دقیق رو بهتون میگن

زمانی باید تزریق بشه که همسر گروه خونیش مثبت و شما منفی باشین و یا  فرزندتون گروه خونیش مثبت وشما منفی باشین

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
من اُ منفی همسرم اُ مثبت ۷ ماهگی دکتر برام نوشت زدم.یبارم سقط داشتم بعد از کورتاژ بیمارستان بهم زد. ...

دردناکه تزریقش؟؟؟

توی عضله میزنن یا رگ؟

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |