2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

من زود زود بیام خونه ساعت ۲ دست و پا شکسته یه چیز درست میکنم میخوریم یا غذای دیشبی.....دوس ندارم زیاد از بیرون بگیرم نمیرسمم بشینم پای گاز از اونور باز درس و تکمیل کارای عملی دانشگاه و.... 

اون ما بین برسم واسه شام تدارک ببینم ولی همیشه نمیتونم چون بعضی وقتا تا ۶ برمیگردم شامم دوباره ول😭شبم که وقت کنم یکم خونه رو تمیز میکنم بعدشم متهلم اونجور که باید واسه شوهرم وقت نمیذارم ایشون که درک میکنن ولی خودم اذیت میشم بعد دوباره ۶ بیدار میشیم هر دومون میریم یا ۲ میایم یا من عصر میام 😕شوهرمم گاهن اشپزی میکنه ولی دوس دارم من وظیفمو انجام بدم شما چیکار میکنید به کاراتون میرسین؟از غذای فریز شدم بدم میاد🥺

خنده را معنای سرمستی مدان آنکه میخندد غمش بی انتهاست 

حالا ساعت کاری شما خوبه 

خاله من شش نیم میرسه خونه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

منم میرم مدرسه👌🥲💔سختع بچم‌ خونه مامانمه غذا هم بیشتره موقع ها ب مامانم میگم هرچی درس کردی برا ما هم درست کن ؛یا وقتیغذا از شب مونده باشه یا حصلم باشه غذا درس میکنم وقتی برگشتم درکلل سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ساعت کاری شما خوبه  خاله من شش نیم میرسه خونه

مشکل داره با مدیریت خونه؟من دانشجوم هم درس دارم هم کارای عملی که اگه طول بکشه  میارم خونه انجام میدم کلا درگیر کارم🥺

منم میرم مدرسه👌🥲💔سختع بچم‌ خونه مامانمه غذا هم بیشتره موقع ها ب مامانم میگم هرچی درس کردی برا ما ...

😭😭😭خستگی و کم خوابیام به کنار وای دیگه بچه واویلا😭😭

موفق باشین❤

خانواده شوهرم ازم انتظار بچم دارن😶😤

وقتی شما هم شاغل هستید پس کارهای خونه هم قطعا مشارکتی باید انجام بشه .. و انحصاراً وظیفه ی یک نفر نیست ! 

به هر ترتیب من با ترفندهایی سرعت آشپزیم رو خیلی بالا میبرم .. مقدار زیادی پیاز داغ سرخ شده دارم ( فریز) .. گوشت چرخ کرده زیاد میگیرم و با ری و پیاز و ادویه سرخ میکنم و بعد فریز میکنم ( برای لوبیا پلو،عدس پلو ،پیراشکی،لازانیا،پیراشکی) از غذاهای آماده مثل انواع ناگت ،همبرگر،میگو سوخاری و... زیاد استفاده میکنم .. مرغ طبخش راحته و سریع میپزه .. کباب تابه ای،املت ،رولت تخم مرغ از غذاهایی هستند که خیلی سریع میشه درست کرد .. ماهی رو هم طعم دار و سپس فریز میکنم 

منم میرم مدرسه👌🥲💔سختع بچم‌ خونه مامانمه غذا هم بیشتره موقع ها ب مامانم میگم هرچی درس کردی برا ما ...

فک کردم معلمی😶وای عزیزم چطوری تحمل میکنی😶

ببین فردا که اومدی خونه ظهر ناهار آماده بخر و بعدش کامل استراحت کن بعد دو جور غذا بپز یکی برای شب یکی برای ناهار نهایت دو ساعت وقت بگیره در خلال تهیه ناهار و شام هم به خونه برس .

و بعدش چون استرس تهیه ناهار رو نداری راحت به کارهای دانشگاه و خودت و شوهرت  می‌رسی.

در ضمن از کمک شوهر هم استفاده کن برای تهیه غذا.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
مشکل داره با مدیریت خونه؟من دانشجوم هم درس دارم هم کارای عملی که اگه طول بکشه  میارم خونه انجام ...

یه خانمی از صبح میاد تا موقعه که خالم بیاد 

ولی تو بچه دارم که یه کلمه درس هم تنهایی نمی خونن 

وقتی میاد خونه تا ساعت 12 درگیر درسه بچهاس 

کلا اسایش نداره😂

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
وقتی شما هم شاغل هستید پس کارهای خونه هم قطعا مشارکتی باید انجام بشه .. و انحصاراً وظیفه ی یک نفر نی ...

وای خدا خیرت بده چه چیزای گفتی خواهر😍😍ممنونم🥰🥰کمکمم میکنه تو تمیز کاری و نظافت و اشپزی ولی چون سر وقت خونه نیستیم همه چی قرو قاطیه

من همسرم تایمش اداری نیست چهار روز میره چهار روز خونست ، چهارروز کارش دو روز روزکاره دو روز شب کار ( این که مشکلی نیست روز باشه ناهارشو میبره براش میانوعده میزارم شب هم بره شام و میانوعده - برا اون ک درست میکنم برای خودمم کنار میزارم) 

روزایی که خونه است و من نیستم

برنج بیشتر درست میکنم ، مرغ درمیارم یکمشو خورشت میکنم یکمشو سرخ میکنم یا میزارم تو مواد تا موقعی که لازمه کبابی یا سرخش کنم ، 

یا صب ک میخوام برم بیرون گوشت چرخ کرده درمیارم میزارم پایین یخچال تا ظهر ک برسم یخش اب شده و کباب تابه ایش میکنم

یبار سیب زمینی اب پز اضافه مونده بود گذاشته بودم تو یخچال بعد اومدم خلالی کردم سرخش کردم

ینی همچیو درحالت استند بای نگه میدارم که وقتی خسته میام یا شام و ناهار یهویی میخوام زیاد وقت نخواد

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
یه خانمی از صبح میاد تا موقعه که خالم بیاد  ولی تو بچه دارم که یه کلمه درس هم تنهایی نمی خونن& ...

وای توروخدا😬😬😬😬خدا بهش صبر بده 😑خالتون کارش چیه؟ببخشید جسارتا🌹

وای خدا خیرت بده چه چیزای گفتی خواهر😍😍ممنونم🥰🥰کمکمم میکنه تو تمیز کاری و نظافت و اشپزی ولی چون س ...

موفق باشی عزیزم 🙏🌹😘 

گفتم که احساس بدی نداشته باشی .. بار زندگی رو شونه ی افراد خانواده باید تقسیم بشه .. من تو فراغت ها کرفس می‌خرند( نسبتاً زیاد) می‌شورم و خورد میکنم .. کنار غذاهام سرو میکنم .. این باعث میشه سبزیجات هم به اندازه ی کافی بخورید .. کرفس دیر خراب میشه و این نکته ی مثبتی هست .. همون موقع سرو هم کمی هویج رنده میکنم و تمام 😁آبلیمو و روغن زیتون یا سس😋