2777
2789

سنگ کلیه یا عفونته

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=239378650]به شدت خطرناکه به شدت[/QUOTEاینجوری طرف نرفته بیمارستان سکته می کنه نیازی به درمانم ...

آخه میگن خون تو ادرار خیلی خطرناکه

اینجوری گفتم که زود تر دکتر بره اسی😂😂

نی نی سایت سایتِ عَجایِب

تجربه اش پدرم داشته ۱۰ سال پیش هین جوری شد سنگ کلیه بود کلیه هاش سنگ ساز بودن نصف شب چنان درد گرفت که بابام میگه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه ولی شما حتما همین الان برو دکتر تردید نکن 

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
تجربه اش پدرم داشته ۱۰ سال پیش هین جوری شد سنگ کلیه بود کلیه هاش سنگ ساز بودن نصف شب چنان درد گرفت ک ...

کلیه هام درد داره ولی ب او شدت ن قابل تحمل هست .ولی سوزش خیلی دارم

از مجاری ادرار هم ترشح میاد ک بریزه تو لباس زیر ؟؟

اره من میتونم الان بگم ۸۰ درصد سنگ کلیه اس عزیزم نگران نباش ولی عرچی زودتر پاشی بری دکتر به نفع خودته

کلیه هام درد داره ولی ب او شدت ن قابل تحمل هست .ولی سوزش خیلی دارم

همینه ببین احتمالا سنگه داره دفع میشه ولی بخاطر بزرگ بودن حجم نسبیش مجاری ادرار و زخمی میکنه و خون میاد الان خیلی درد نمیکنه ولی یهو دیدی خدایی نکرده میگیره خیلی بد درد میکنه پاشو برو بیمارستان تا اگه در حال دفعه زودتر کمکت کنن دفع بشه

ی سوال داشتم 🥲

بفرمایبد