2777
2789
عنوان

یعنی با کائنات در ارتبطم؟ 😐

241 بازدید | 27 پست

هرچی میخواد بیفته حسش میکنم 

دیروز داشتم میرفتم مدرسه تو راه تو ذهنم اومد که وای تصور کن گوشی از دستت بیفته صفحش بشکنه 

وقتی اومدم خونه دیدم بالای صفحش ترک خورده(حوصله ندارم بگم چی شد ک ترک خورد 😂🗡️) 

یکی دیگم اینکه چندروز  پیشا حس کردم غذای مامان جونم شور شده تا برد سر سفره بابام گفت خیلی شوره و اینا ولییی من اصلا بلند نگفته بودمااا تو دلم گفته بودم

یکی دیگم اینکه چندروز پیشا بابام گفت یادم بنداز اخر شب زنگ بزنم ب دوستم من ساعت 12یادم افتاد تا خواستم بگم سریع خواهرم و مامانم گفتن(شاید هله پاتی بوده) 

ولی توی زمان هایی ک میگم وای نکنه این اتفاق بیفته اصلا یه لحظه تو ذهنم نمیاد که مراقب باش یا مثلا ب مامانت بگو غذات شور شده 

یا گوشیتو سفت بگیر دستت😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی پارسال پیش ی دعانویس رفته بودم با مامانم داشت منو میدید گفت دخترت حس ششمش خیلی قویه  ...

پس میپرسم عشقم بگو 😍

کی ازدواج میکنم مشخصات همسرم چیه

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

به این حالت میگن دژاووو فک کنم این برای خودت  می .فته  فقط از اتفاقات زندگی خودت با خبر م ...

اره ولی من هیچوقت با خودم نمیگم حالا ک فهمیدم بزار بیشتر مواظب باشم یعنی اصلا ذهنم ب اونجاها نمیره

ب احتمال تا دوماه دیگه ازدواج میکنی  واقعا مشخصات همسرتو نمیتونم حدس بزنم

شغلش چیه

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️