2777
2789
دوسش داری یانه ؟ اگه نه بخودت واون بدی نکن وکات کن اگه دوسش داری صحبت کن قبل پریود اینجوری میشی وم ...

خودمم نمیدونم دوستش دارم یا نه ولی ازش خوشم میاد باب میلمه 

ولی از لحاظ مالی بهم نمیخوریم اونا خیلی پولدارن برعکس ما .میترسم این ی مشکل شه .

بعد اینکع روم نمیشه بهش بگم قبلش اینجوری میشم😶اصلا روم نمیشه درمورد این مورد باهاش بحرفم خجالت میکشم

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

این چه باور مزخرفیه که از پسرا عذرخواهی نکنید پررو میشن

به پسرا محبت نکنید پررو میشن

فاصله بگیرید جذبتون میشن

اه

مجرد و متعهد🥲دوستان دقت کنید بنده عرض نکردم که باشعورم 😐پرسیدم با شعوری ؟ باشعور نیستم وا بدید😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستم بگم پریودی یانزدیکش نیست که خودت گفتی😁😁یجوربهش بفهمون نزدیک پریودت اخلاقات دست خودت نیست ...

بعد با خودش میگه من اینو با این رفتارش چجور هر ماه تحمل کنم .

چجوری بهش بفهمونم؟

این چه باور مزخرفیه که از پسرا عذرخواهی نکنید پررو میشن به پسرا محبت نکنید پررو میشن فاصله بگیرید ...

حق با شماست بنظرم درست میگید . 

واقعا این طرز فکر اشتباه هست .ولی الان من چیکار کنم ؟ چجوری ازش  عذر خواهی کنم ک غرورمم نشکنه 

خودمم نمیدونم دوستش دارم یا نه ولی ازش خوشم میاد باب میلمه  ولی از لحاظ مالی بهم نمیخوریم اونا ...

خوب اون میدونه از لحاظ مالی بهم نمیخورید وخودش انتخاب کرده انشاا... مشکلی پیش نمیاد

بله با صراحت روت نمیشه اما در لفافه بگو متاسفانه ماهی چند روز اینجوری اعصابم بهم میریزه خودش متوجه میشه البته فکر میکنه پریودی اما بعدا دستش میاد قبل پریود بیشتر اعصاب درگیر میشه 

الان داری میگی بخاطر پول بوده باهاشی؟  

نه . ایشون خودشون اومدن سمتم در صورتی ک من اصلا خبر نداشتم اینا در چ سطحی هستن بعد ب گوشم رسید .من بخاطر پول باهاش نیستم چون خودم همچیز ازخودم دارم کمبودی ندارم ـ

دوستش نداری؟ پس برای پولش میخوای باهاش ادامه بدی لابد😑بااحترام تاپیک شماراترک میکنم

میتونم بپرسم .ایا ارث میرسه بمن ک بخاطر پولش باهاشم؟ من اصلا خبر نداشتم ایشون در چ سطحین بعد ها ب گوشم رسید .لطفا قاضی نشو

حق با شماست بنظرم درست میگید .  واقعا این طرز فکر اشتباه هست .ولی الان من چیکار کنم ؟ چجوری از ...

غرور و لجبازی تو رابطه عاشقانه از نظر بنده واقعا مزخرفه و باعث نابودی رابطه میشه

غرور زیادی البته

من اگه جای تو بودم مستقیما ازش عذرخواهی میکردم بابت رفتارم دیگه صغری کبری نمیچیدم

عزیزم اگه دیروز رفتارم باعث ناراحتیت شد متاسفم، یکم اوکی نبودم دلیلش همین بود♥️

این خوبه بنظرم

مجرد و متعهد🥲دوستان دقت کنید بنده عرض نکردم که باشعورم 😐پرسیدم با شعوری ؟ باشعور نیستم وا بدید😐
 بعد با خودش میگه من اینو با این رفتارش چجور هر ماه تحمل کنم . چجوری بهش بفهمونم؟

نه نه اصلا اینطوری نیست کلا مشخص درکش بالاست بعدم خودش پرسیده وضعیت قرمز؟😂😂😂

بنظرم باهاش راحت حرف بزن بگو وقتی نزدیک چیزمیشه یجوربهونه گیرمیشم واصلا دست خودم نیست...اگه گفت چیزچیه توهی بازم بگوچیزدیگه...کم کم خودش متوجه میشه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
دوستش نداری خوب ولش کن دیگه نه عذرخواهی هم نکن اون یادش میره

من خودم میدونم اون چجوریه اخلاقش میمونه سر دلش  تو فکر میره .

ولی عذاب وجدان اون حرفا یادم نمیره

همیشه ارزو داشتم با کسی باشم که تحت هر شرایطی دوستم داشته باشه و تحملم کنه مگه تاحالا نگفتی بهش قبل ...

چجوری بهش بگم روم نمیشه😱

خوب اون میدونه از لحاظ مالی بهم نمیخورید وخودش انتخاب کرده انشاا... مشکلی پیش نمیاد بله با صراحت رو ...

حالا چند ساعت دیگه زنگش میزنم چون میدونم الانا خوابه .

ازش عذر خواهی میکنم .

بعد هر وقت دوباره بحث کردم باهاش و این حرفو تکرار کرد میگمش😂