2777
2789
اره اول پیام بده همونایی که گفتموبراشبفرست خودش متوجه میشه چی ب چی بوده

حالا خودمم یچیزایی میزارم روش میگمش 

حالا تو خوبی نظر دادی بقیه میان جیگن عینه رمانا شده چرا زندگیه منو همه فک میکنن رمانه ؟ یا سر صبحی من بیکار ک نییتم بیام رمان واسشون بگم عجبا

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ پیامی بدم ?میخام همگی نظر بدین یچیز خوب بگمش  بعد چرا زنگش نزنم؟

گفتم چی بگی تو یکی از کامنتام

پیام بهتره راحت تر میتونی حرفتو بزنی هول نمیشی از این نظر میگم

مجرد و متعهد🥲دوستان دقت کنید بنده عرض نکردم که باشعورم 😐پرسیدم با شعوری ؟ باشعور نیستم وا بدید😐
گفتم چی بگی تو یکی از کامنتام پیام بهتره راحت تر میتونی حرفتو بزنی هول نمیشی از این نظر میگم

دوتاش فرقی نداره واسم گلم ولی چشم ساعت ۱۰ بهش پیام میدم نتیجه رو بهت میگم تگت میکنم

حالا خودمم یچیزایی میزارم روش میگمش  حالا تو خوبی نظر دادی بقیه میان جیگن عینه رمانا شده چرا ز ...

باش خبرشوبده🥰 انشاءالله به خیروخوش بگذره🙏♥️

بنظرم کمترازخوبیاش بگو یاکلاتعریف نکن چطوریه اخه بعضی هاحسادت میکنن ویاممکن انرژی منفی شون باعث شه الکی الکی باهم بحث یادعواکنید

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
این چه باور مزخرفیه که از پسرا عذرخواهی نکنید پررو میشن به پسرا محبت نکنید پررو میشن فاصله بگیرید ...

آفرین درود منم سه مدت این حرفارو  رو جدی میگرفتم

و نمیدونستم یه عده آدم این محتوا و توی اینستا تولید میکنن باهدف فالور گرفتن و تبلیغ گرفتن

پدرو مادرم عزیزم بزرگترین و ارزشمند ترین نعمتهای زندگیم خدارو شکر بابت بودنتان و سلامتیتون 😍🍀💚 تنتون همیشه سلامت 
چجوری بهش بگم روم نمیشه😱

برو توی اینستا دنبال پست ها و عکس هایی ک درمورد پریودی هستن رو بگرد هرکدوم که فکر میکنی مناسبه براش بفرست😂👍😂

پدرو مادرم عزیزم بزرگترین و ارزشمند ترین نعمتهای زندگیم خدارو شکر بابت بودنتان و سلامتیتون 😍🍀💚 تنتون همیشه سلامت 
برو توی اینستا دنبال پست ها و عکس هایی ک درمورد پریودی هستن رو بگرد هرکدوم که فکر میکنی مناسبه براش ...

😂😂😂ولش اشتی کردیم خودش زنگم زد وقتی پیاممو ک عذر خواهی کردمو خونر گقت فک کردم مزاحمتم اینجوری حرفیدی بام

باش خبرشوبده🥰 انشاءالله به خیروخوش بگذره🙏♥️ بنظرم کمترازخوبیاش بگو یاکلاتعریف نکن چطوریه اخه بعضی ...

بهش پیام دادم گفتم بعد خوند ج نداد ولی بلافاصله زنگم زد 

گفت من فک کردم مزاحمتم اونجور حرف زدی باهام 😂 

گفتم ن عصابم خراب بود گقت چرا گقتم نمیدونم😂😂😂گقت دیونه ای 😂روم نشد باز بگم .الان الان پریود شدم😂😭😭😂😂 البته من قبل پریودی فق پاچه میگیرم وقتی میشم اینقد گوگولی میشم مهربون میشم😍😍😂😔

بهش پیام دادم گفتم بعد خوند ج نداد ولی بلافاصله زنگم زد  گفت من فک کردم مزاحمتم اونجور حرف زدی ...

وای چ بامزه😍😍😂😂😂ولی سعی کن بهش بگی چون منم دقیقامثل شمام بیخودی دوس دارم بهونه بگیرم ولی بعدش تموم شه همه چی ب روال قبل برمیگرده😁😁😁

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
وای چ بامزه😍😍😂😂😂ولی سعی کن بهش بگی چون منم دقیقامثل شمام بیخودی دوس دارم بهونه بگیرم ولی بعدش ت ...

از خدا خواسته بود گفت گفتیم گفتم دیگه کاریت ندارم دلم پر میزد واست😂😂😂حالا بعد یجورایی بهش میفهمونم