2777
2789
نه نه اصلا اینطوری نیست کلا مشخص درکش بالاست بعدم خودش پرسیده وضعیت قرمز؟😂😂😂 بنظرم باهاش راحت حر ...

😂😂بعد چیکار میکنه بنظرت ؟ 

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)
نه . ایشون خودشون اومدن سمتم در صورتی ک من اصلا خبر نداشتم اینا در چ سطحی هستن بعد ب گوشم رسید .من ب ...

فکر کنم بزار یه چند روز بگذره یکم یادش بره بعد میخوای یه زنگی بزن 

ولی با این مخالفم ولی خب کاریش نمیشه کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غرور و لجبازی تو رابطه عاشقانه از نظر بنده واقعا مزخرفه و باعث نابودی رابطه میشه غرور زیادی البته ...

حرفت درسته 

من احساسات دارم اما نمیتونم بروزش بدم اصلا حتی نمیتونم بگم عزیزم😭

بعد اینکه زنگش بزنم اگ اولش سرد جواب بده چی ؟ مطمینم سرد جواب میده و جدی حرف میزنه 

فکر کنم بزار یه چند روز بگذره یکم یادش بره بعد میخوای یه زنگی بزن  ولی با این مخالفم ولی خب کا ...

نمیتونم بخدا سر درد شدید گرفتم دلم جا نمیگیره 

حالا زنگش میزنم چن ساعت بعد ببینم چی میشه

😂😂بعد چیکار میکنه بنظرت ؟ 

ممکن اون موقع ها کمتر حرف بزنه یااگه هم بزنه وشمابهونه گیری کنی متوجه میشه که دست خودت نیست واخلاق همیشگیت نیست...باعث رفع سوتفاهم هم میشه😅😅

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
نمیتونم بخدا سر درد شدید گرفتم دلم جا نمیگیره  حالا زنگش میزنم چن ساعت بعد ببینم چی میشه

همین الان پیامش بده اون طفلی نمیدونه که چی به چیه حرفتوباپیام بزن بهش دلیلشوبگوبعدگفتی تلفنی حرف بزن نزارسوتفاهم رابطتونوسردکنه وحتماازش عذرخواهی کن مثلا بگوبابت رفتارام عذرخواهی میکنم اصلادست خودم نیست گاهی وقتا مواقع خاص رفتارام طوری میشه که دست خودم نیست وبابتش هم خودم ناراحت میشم...ومواقع خاص نزدیک چیزشدن

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
همین الان پیامش بده اون طفلی نمیدونه که چی به چیه حرفتوباپیام بزن بهش دلیلشوبگوبعدگفتی تلفنی حرف بزن ...

ینی اول پیامش بدم؟ زنگش نزنم؟ اگه سین زد ج نداد بخدا ینی دیگه سرم بیشتر منفجر میشه😂

حرفت درسته  من احساسات دارم اما نمیتونم بروزش بدم اصلا حتی نمیتونم بگم عزیزم😭 بعد اینکه زنگش ...

زنگ نزن پیام بده عذرخواهیتو کن اگه نخواد ببخشه دیگه اون مشکل تو نیست تو عذرخواهیتو کردی

مجرد و متعهد🥲دوستان دقت کنید بنده عرض نکردم که باشعورم 😐پرسیدم با شعوری ؟ باشعور نیستم وا بدید😐
زنگ نزن پیام بده عذرخواهیتو کن اگه نخواد ببخشه دیگه اون مشکل تو نیست تو عذرخواهیتو کردی

چ پیامی بدم ?میخام همگی نظر بدین یچیز خوب بگمش 

بعد چرا زنگش نزنم؟

بی شوخی شبیه رمان شد😂😂😂ب ما چ

الا ما بگیم برو زنگ بزن معذرت خواهی کن میری؟گوش میدی؟😂😂اسید بود...

زندگی واسه ناراحتی و افسردگی خیلی کوتاهه، بیا خوشحال باشیم و ازش لذت ببریم!😊🫀
دوسش نداری، چرا باهاش هستی و بهش امید الکی میدی

شایدم دارم .اما دارم با خودم میجنگم ک ینی ندارم هیچیز مشخص نیست اما باب میلمه و ازش خوشم میاد 

بی شوخی شبیه رمان شد😂😂😂ب ما چ الا ما بگیم برو زنگ بزن معذرت خواهی کن میری؟گوش میدی؟😂😂اسید بود. ...

من ک خودم خواستم بزنگم😑

میگم چ حرفایی بزنم خودش متوجه شه 

بی شوخی شبیه رمان شد😂😂😂ب ما چ الا ما بگیم برو زنگ بزن معذرت خواهی کن میری؟گوش میدی؟😂😂اسید بود. ...

خب وارد تاپیک نشو اگه ب ت چ؟

ینی اول پیامش بدم؟ زنگش نزنم؟ اگه سین زد ج نداد بخدا ینی دیگه سرم بیشتر منفجر میشه😂

اره اول پیام بده همونایی که گفتموبراشبفرست خودش متوجه میشه چی ب چی بوده