2777
2789
عنوان

مردای خودشیفته ی جامعه ی ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 64 پست
شوهر منه این حق گفتی

شوهر خیلیامونه...الان من با دوتا بچه کمر درد و درد صفرا و کای مریضی همه چیز با منه اقا فقط درامدش و میاره..که اونم همش تو سر من میزنه که کار پیدا کن و الانم قهره که چرا اخر هفته با مادرت برنامه داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای وزن، رنگ پوست، اندازه مو، سایز 30نه، رنگ...، دور مچ پا، دور کمر خانوما نظر میدن و یسریهاشون به ...

حالا نیست خیلی هم پول دارن 

نه اخلاق نه تیپ نه هیکل نه پول 

بعد تازه تایپ هم دارن نکبتا

یه دختر تا سی سالگی مجرد باشه میگن ترشیدهاما یه پسر مجرد باشه میگن جامعه ازدواجو سخت کرده، دختر خوب ...

اخ اخ دختر خوب دیگه نیست رو خیلی میگن 

منظورشون درواقع اینه خر خوبی که سواری بده دیگه نیست

اخ اخ دختر خوب دیگه نیست رو خیلی میگن منظورشون درواقع اینه خر خوبی که سواری بده دیگه نیست

اره

دیگه کسی نیست که پای گندکاریاشون، خیانت هاشون بمونه

دیگه کسی نیست که بخوان گولش بزنن و ازش سوء استفاده کنن

ارهدیگه کسی نیست که پای گندکاریاشون، خیانت هاشون بمونهدیگه کسی نیست که بخوان گولش بزنن و ازش سوء است ...

دقیقا 

دختر آگاه نمیخوان ، فقط یکی میخوان بزنن تو سرش عین قدیم و جیک دختر درنیاد