2777
2789
عنوان

چرا هیچکس از زندگیش راضی نیست🤔

599 بازدید | 48 پست

چرا همه ناراضین از زندگی حتی خود من هیچوقت به قسمت شاد زندگی نگاه نمی‌کنیم همیشه منفی نگریم چرا آخه

زندگی قسمت های شاد هم داره دغدغه ما شده خاطرات غمگین، غر زدن، .... افسردگی گرفتیم به خدا

ای خواهر

انقدر گرفتاریها زیاده

همین شادی های کوچیکه که سرهپانگهمون میداره

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخداااا اسییی داغونم داغون 

من همیششه مثبتم و عاشق زندگی 

ولی امشبب حرفی که نباید میشنیدم شنیدم

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

زیاده خواهی باعث‌میشه چیزهایی که داری که ممکنه حسرت خیلی هاست و نبینی و ناشکری کنی 

معتقدم هستم هر چقدر ناشکری کنید همون قدم تو زندگی ناراحتی ‌مشکلات ایجاد میشه الان زندگی ها سخت شده گرونی و فلان ولی حرف من چیز دیگه اییه 

نمی دونم چرا😕 منم خیلی روی نکات منفی دقیق میشم 

من که خیلی غر میزنم عصبانی میشم بعد همش میخوام گریه کنم همیشه هم میگم چرا اون چیزی که میخواستم نشد همش نق زدم ولی هیچ وقت برای خواسته هام تلاش نکردم😑

من که خیلی غر میزنم عصبانی میشم بعد همش میخوام گریه کنم همیشه هم میگم چرا اون چیزی که میخواستم نشد ه ...

منم نمی کنم

من غبطه میخورم غر هم میزنم ولی آخر همون آش و همون کاسه

من راضی بودم تا قبل از اینکه بابام فوت کنه... الان انگار یه چیزی کنه... یه جای خالی هست ک پر نمیشه ب ...

خدا رحمتشون کنه بحث پدر و مادر واقعا جداست من که بعد از مرگ مادرم افسردگی شدید گرفتم 

مااخربرج بایدخوحه روتخلیه کنیم شوهرم هیچ کاری نمیکنه اصلانه املاکی سپرده نه..منم نمیزاره بگردم بادوتابچه حایی نمیتونم برم توگرما.‌‌‌.بعد ی رفیق اشغال داره چنان براش تب مئکنه چنان سنگشوبه سینه میزنه...بهش میگم‌کولرخرابه گرممونه میگه به...م مگه من تکنسینم درحالی که قبلاهمه کارارومیکرد....نمیدونم چکارکنم میخوام جدابسم ولی دستم خالیه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بخداااا اسییی داغونم داغون  من همیششه مثبتم و عاشق زندگی  ولی امشبب حرفی که نباید میشنید ...

چی شده عزیزم؟

این سایت خوبیش اینه که میتونیم بصورت ناشناس درد و دل کنیم بگو تو آروم تر بشی

زیاده خواهی باعث‌میشه چیزهایی که داری که ممکنه حسرت خیلی هاست و نبینی و ناشکری کنی  معتقدم هست ...

آره واقعا به قول قدیمیا میگن زندگی رو سخت بگیری برات سخت تموم میشه