2777
2789

دخترم تولدشه دو روز دیگه تولد یک سالگیش.. تو اتاق خواب بود که مادرشوهرم اومد موهاشو رنگ کنم براش ... حالا از دیشب بچم موقع گریه کردن صداش میگیره و تغییر کرده هم موقع گریه هم موقع صدا درآوردن از خودش.دارم از استرس میمیرم بچه ها دارم سکته میکنم... خداجونم خودت کمکم کن...توروخدا اگه کسی این تجربه رو داره کمکم کنه من بجز این بچه کسی رو ندارم😭😭😭😭

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

حساسیت داده بچه منم اینجوری شدهرچی دکتربردم فایده نداشت 6هفت تادکترعوزکردم اخرش یکیشون دگزادادوپردنیزولون وسیتیریزین خوب شد

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
حساسیت داده بچه منم اینجوری شدهرچی دکتربردم فایده نداشت 6هفت تادکترعوزکردم اخرش یکیشون دگزادادوپردنی ...

وای خاک تو سرم من چکار کردم... چند وقتش بود بچت؟ خطرناکه؟؟

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خاک تو سرم من چکار کردم... چند وقتش بود بچت؟ خطرناکه؟؟

بچه من 5ماهش بودزیرچشماش ورم کردپوستش چندتیکش قرمزشدل گوست تنش دوسه بارخشک شدریخت بیحال شدخیلی اذیت شدطفلک

ولی بچه شمافقط صداش عوص شده خداروشکرزیادنیست شایدم ازچیزدیگست یه دکترببر

بچه من 5ماهش بودزیرچشماش ورم کردپوستش چندتیکش قرمزشدل گوست تنش دوسه بارخشک شدریخت بیحال شدخیلی اذیت ...

چیشد که اینجور شد دقیقا میشه برام بگید؟ چقد در معرض رنگ بود؟

مادر شوهرم غروب رنگ تیره گذاشتم ولی دادم بچه رو بردن بیرون..

شب رنگ موی روشن رو باید میذاشتم اتاق خواب بود وسطاش بیدار شد اومد پیش ما که سریع گفتم بیاید ببریدش بیرون😭😭😭😭😭

ای خدا هیچیش نشه پاره تنم 

چیشد که اینجور شد دقیقا میشه برام بگید؟ چقد در معرض رنگ بود؟ مادر شوهرم غروب رنگ تیره گذاشتم ولی دا ...

من خودم توخونه رنگ گذاشته بودم بچم مستقیم بوی رنگ خوردب دماغش تازه شیرخودمم دادم

انشالله هیچی نمیشه نگران نباش بچهذمن همونشب حالش بدشد 

من خودم توخونه رنگ گذاشته بودم بچم مستقیم بوی رنگ خوردب دماغش تازه شیرخودمم دادم انشالله هیچی نمیشه ...

آخ بمیرم الهییییی من خداروشکر که خوب شد.به نظرت بچه من چیزیش نمیشه؟ من بدون زهرام میمیرم 😭

آخ بمیرم الهییییی من خداروشکر که خوب شد.به نظرت بچه من چیزیش نمیشه؟ من بدون زهرام میمیرم 😭

خدانکنه 

نگران نباش چیزیش نمیشه انشالله 

بچه من همون موقع چشماش قرمزشد

فقط اگ صداش همینجوری موندببردکتر

خدانکنه  نگران نباش چیزیش نمیشه انشالله  بچه من همون موقع چشماش قرمزشد فقط اگ صداش همین ...

باشه..فقط چکارش میکنن؟

عزیزم نگران نباش با این همه امکانات و دکتر خوب میشه ولی تا بزرگ نشده پیشش رنگ نزار طفلی حساسیت کرده

ممنون عزیزم زبونم لال بستریش نکنن 

داروهای ضدحساسیت میدن 

ممنونم گلم