2777
2789
عنوان

مرگ دانش اموز مدرسه غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 11918 بازدید | 261 پست
آره. با همه بچه ها بد بود رفتم کلاس پسرم عوض کنم خپد پسرم قبول نکرد گفت مبخوام پیش دوستام باشم. گزار ...

اره اینجور افراد اخراجم بشن باز هم سمتشون حفظ میشه

لعنت بهش

آره با خط کش تهدید میکرد تحقیر میکرد میزد پشت کمرشون. ترس از تاریکی و ترس از زندانی شدن. به بچه کلاس ...

خدا لعنتش کنه

اخه با بچه کلاس اولی کجای دنیا اینجور رفتار میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینجور افراد اخراجم بشن باز هم سمتشون حفظ میشهلعنت بهش

خودش روز آخر که برا مادرا جلسه گرفت گفت شاید  خیلی ها رفتن اداره گفتن که فلانی اینجور برخورد کرد اینجور کرد اما کسی به من کاری نداره میدونن که من سابقه تدریسم بالاست حتی به منم نمیگن 

من دو صفحه بیشتر نخوندم..چرا باید ی مدرسه غیر دولتی ب ی حرف دانش اموز ششمی اینقد عکس العمل نشون بده؟.چرا بخاطر ی فحش ساده بچه بایذ اینقد بترسه؟ی چیز ناگفته مونده.ک گفته نشده.

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

کجا اشتباه از معلم بوده؟حتما کار خودش بوده که اینقدر ترسیده و احتمالا تو خانواده متشنج بزرگ شده که ا ...

بله مقصر خانواده اش بودن 

مدرسه کار نرمال رو انجام داده یک بچه کار بسیار زشتی انجام داده و مدرسه حتی تنبیه نکرده فقط گفته به خانواده ات اطلاع میدیم 

دیگه ایم ساده ترین کاری هست که مدرسه انجام میده 

اما این بچه از طرف خانواده تحت فشار بوده که ترسیده 

برای همیناس به پسرم میگم انقدام از معلمت نترس میخاد چ غلطی کنه

خوب شما با بچت دوست هستی 

ولی احتمالا پدر و مادر این بچه باهاش دوست نبودن که ترسیده

اگه هر کسی به خاطر هر تهدیدی خودکشی کرد که دیگه هیچی

و احتمالا فحش هم خیلی ناجور بوده

برای همیناس به پسرم میگم انقدام از معلمت نترس میخاد چ غلطی کنه

اینجوری اعتبار معلم رو از بین میبری معلم هست دشمن بچه ات که نیست 

درسته بهش بگی از معلمش نترس اما همینجوری هم نباید بگی چه غلطی میخواد بکنه وقتی اینجوری میگی پسرت ممکنه مثل همین پسر به خودش جسارت بده یک کار زشت انجام بده چون میدونه معلم کاری نمیتونه بگنه در نهایت 

خوب شما با بچت دوست هستی ولی احتمالا پدر و مادر این بچه باهاش دوست نبودن که ترسیدهاگه هر کسی به خاطر ...

فاصله سنی کم داریم میبینم چقد تلاش میکنه درساش تموم کنه بعد معلمه خیلی فشار میاره من همش با معلم صحبت میکنم قانع میکنم که این رفت کلاس زیاد اذیتش نکنه خیلی داره به بچها استرس میده تو وجودبچه ترس رو میبینم مجبورم اینطوری بگم

ببین پدر مادر چی بودن که بچه از ترس واکنش پدر مادر خودکشی کرده

پسردایی ام تو اورژانس کار میکرده میگفت یک پسر رو آورده بودن تقریبا ۱۳ ساله که والدینش بهش گفته بودن چون درس نخوندی موبایلت رو ازت میگیریم اونم رفته بود اتاقش و از بالکن خودشو انداخته بود پایین 

اینها نتیجه رفتارهای اشتباه والدین هست دیگه

اینجوری اعتبار معلم رو از بین میبری معلم هست دشمن بچه ات که نیست درسته بهش بگی از معلمش نترس اما همی ...

ن میدونم جسارت نمیکنه فقط اون اضطراب شدید که معلم بهش وارد میکنه با این جمله ام کم میشه