2777
2789
عنوان

مشکلات بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شرایطی سختی داری عزیزم .مادرت نمیتونه بیاد یه چند روز بهت کمک کنه ؟ منم شوهرم اصلا تو بچه داری کم ...

مادرم اصلا نمیاد هیچ وقت تو هیچ جای زندگیم نبوده و نیومده کمک کسر شان میدونه حتی تو خونه من برای خودش یه استکان چای دم کنه

شوهر من ازم غذا میخواد ظرفا رو میگم بشور میگه بعدا ، بعدا هم نمیشوره مجبورم خودم بشورم نظافت هم نمیک ...

خب عزیزم هیچی نگو

بذار خونه رو گوه برداره و گشنه بمونه

اونوقت خودش دست به کار میشه

باهاش دعوا نکن، ظریف و زنونه فقط به بچه ات برس

نه واقعا ندارم کسی رو فکر کن یه بار خواهرشوهرم بهم گفت بی بته 🥲😪انقدر که هیچ کس رو ندارم

اون چقدر نامرد هست 

منم کسی نیست کمکم کنه اگر مشکلی پیش بیاد برام  ولی اینکه کسی انقدر چرت بگه از بی ذاتیش هست 

خب عزیزم هیچی نگوبذار خونه رو گوه برداره و گشنه بمونهاونوقت خودش دست به کار میشهباهاش دعوا نکن، ظریف ...

از امروز تصمیم گرفتم غذا اینا نپزم حداقل غذا بگیره بیاره 

تو ویارم من هیچی نمیتونستم بخورم خودش همش میرفت رستوران غذا میخورد خب الانم بگیره بیاره منم بخورم 

والا مه چیزی مثل آدم میخورم نه کمکی دارم

بهش میگم با دستای خودت تا نذاری منو تو قبر مثل اینکه راحت نمیشی

خیلی نامردیه والا من افسردگی بعد زایمانم گرفتم الانم با این وضع بدتر شده خیلی سختمه

عزیزم تا بچت خ.ابید پاشو هی وسیله ها رو جم کن البته من هی غر میزنم تو اینجور مسائل کخ خودشم یکم کمک کنه ولی اگه فایده نداره خودت جمع کن خدا بزرگه اصن غصت نخور صبوری کن خدا رو شکر تن خودتو بچت سالمه خدا بهت عوض میده مطمئن باش

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

عزیزم تا بچت خ.ابید پاشو هی وسیله ها رو جم کن البته من هی غر میزنم تو اینجور مسائل کخ خودشم یکم کمک ...

همون کار رو میکنم تا میخوابه شروع میکنم متاسفانه دخترمم کولیک داره یهو میبینی ۳ ،۴ساعت گریه میکنه بیقراری میکنه منم درگیر بچه میشم 

خیلی سخت میگذره 

عزی م من با ی روش یاد گرفتم ک بهم در مورد بچه وقتی هست کمک کنه 

همش بگو بچه تو رو دوست داره میگه بابایی 

نگاه کن تو حرف نیزنی چ خوشحاله 

وایی بغلت ک میشه  دوس نداره بیاد پایین 

ب این ترتیب کو    ن بچه رو هم پاک میکنه 

از امروز تصمیم گرفتم غذا اینا نپزم حداقل غذا بگیره بیاره تو ویارم من هیچی نمیتونستم بخورم خودش همش م ...

بگو غذا خوب نخوری شیرت برای بچه کافی نیست بچه ضعیف میشه (که به خاطر بچش بیشتر مراقب باشه)