2821
2789
عنوان

خواهرشوهر بی چشم و رو 😡😡😡

117230 بازدید | 607 پست

انقدر عصبی ام ک خدامیدونه خواهرشوهر ک 20سال از من بزرگتره 2 ساله ب یاد ایام جوونی رفته شوهر کرده پسر داره عروسم داره البته میگن عروس دوست دختر پسرشه،رفته بودیم خونه خواهرشوهرم ک واقعا دوستش داشتم و باهم خوب بودیم شوهرمفت خورش گفت تولد زنمه میشه خونه شمابزرگه تولد بگیرم برا زنم منم چون خواهرشوهرمو دوست داشتم گفتم خواعش میکنم منزل خودتونه یهو گفت پس بی زحمت بقیه خواهر برادرا رو هم دعوت کنید واسه شب من ب خودم گفتم من ک میخواستم خانواده شوهرمو یه شب شام دعوت کنم گفتم باشه اشکال نداره یهو گفت پس کیک هم با شما من نمیتونم از کرج بخرم بیام تهران هنگ کردم یعنی کیک هم با من باز گفتم اشکال نداره دوست دارم خواهرشوهرمو خلاصه امدیم خونه و فقط سه رو خونه رو تمیز کردم کیک سفارش دادیم همه رو دعوت کردم خواهربرادرا با زناشون و شوهرا و بچه شدن 17 نفر من دست تنها پریودم شده بودم سه نوع شام درست کردم و ژله و سوپ و ... انواع میده بادکنک برف شادی کیک تولد تا 1 شب زدیم و رقصیدیم 

بعدش

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب رفتن خونشون اونا بقیه خواهربرادرا فرداش رفتن دیدم خواهرشوهرم یه پیام نداد تشکر کنه بعد 3 روز پیام داده بهم ک این چ تولدی بود برام گرفتی ادعا داری منو دوست داری منو خارم کردی آبرومو بردی چرا رو دیوار کاغذ رنگی نزده بودی چرا کنار برف شادی برام فشفشه نخریده بودی چرا اهنگ تولدت مبارک دانلود نکرده بودی تو منو خوردم کردی تحقیرم کردی تولد نبود که این هزار تااااا حرف

خبببب

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

خب

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
2825
2823
2791
2779
2792