2821
2789
عنوان

خواهرشوهر بی چشم و رو 😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 117230 بازدید | 607 پست
کور شه ک برف شادی و کیک و بادکنک و اون همه دیزاین میوه و ... رو ندیده گیره ایناست

چه احمقیه

و چه آشغالیه شوهرش خواهرشوهرت رو کوک کرده شوهرش و اونم خیلی کم عقله شوهرش قابل اطمینان نیست قطع رابطه بهتر 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هی بابا من که دیگه پوست کلفت شدم . اونقدر مادرشوهرم قهر کرد و مارفتیم نازشو کشیدیم دیگه خسته شدم !& ...

میفهمم چی میگی 

من هیچ وقت بی احترامی نکردم ولی کلا مدل توقعی هستن .... یکم ببینن شوهرت طرف تو رو گرفته و‌ داره بهت سرویس میده حالشون بد میشه ی داستان درست میکنن.‌ من که دیگه زدم به بی خیالی 

دقیقا چجوری ؟؟ 🤔🤔 اصلا باز نمی کنم .

تو setting واتساپ اولین گزینه بعد پنجمین گزینه read receiepts غیرفعال کن همینکه اگر کسی برات پیام بده یا بدی انگار خونده نشده و تیکش ابی نمیشه همینکه اکر استاتوسشو چک کنی نشون نمیده براشون

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
میفهمم چی میگی  من هیچ وقت بی احترامی نکردم ولی کلا مدل توقعی هستن .... یکم ببینن شوهرت طرف تو ...

دقیقا همینه یکمومیاد طرفم سریع و بالوالدین احسانا شروع میشه ! و میگن تو فقط باید به خانوادهو پدر و مادرت اجترام بذاری ! 😐

الان داره خودشو جر میده ک شوهرم باهاش اشتی کنه خودشم ک زنگ نمیزنه واسطه هی میفرسته تازه من هیچی ها

وای چه پررو

من تجربه شو دارم میفهمم چی میگی مشکل از تو نیست اون ادم بی لیاقته

با این اخلاق تحفه اش چحوری دوسش داشتی؟؟

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
2825
2823
2791
2779
2792