2777
2789
عنوان

لباس خواستگاری برای دختر

520 بازدید | 29 پست

بچه هاااااا چی بپوشم؟؟؟؟ خیلی استرس دارم

می‌خوام برم لباس بگیرم بنظرتون چی بگیرم؟؟؟

پسررو میشناسم ؛ با هم رلیم😬بنظرتون چجوری رفتار کنم؟؟؟ از اولش تو حال باشم یا بعد بیام؟ خیلی استرس دارم

هرچی میدونید بگید مرسی

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

عزیزم😍😍ایشالا همه چی به خوبی پیش میره... منم روز خواستگاریم همین شرایط رو داشتم... با همسرم از یکسال و نیم قبل در ارتباط بودیم😅 استرس که طبیعیه هیجان‌شم قشنگه... من لباسمو خیلی دوست داشتم یه پیراهن بلند پوشیدم با یه کت خوشگل و خوش دوخت هم روش... رنگش هم بستگی به خودت داره...  به نظرم یا کت شلوار بپوش یا کت دامن... رسمی و نااااز😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا بخوای بیای استرس میگیری از همون اول خوش اومد بگو تو مجلس باش

لباس هم شومیز شلوار خوشمل بنظرم قشنگه

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
عزیزم😍😍ایشالا همه چی به خوبی پیش میره... منم روز خواستگاریم همین شرایط رو داشتم... با همسرم از یکس ...

الهی فداتشم مرسی🥰خیلی استرس دارم

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
بعدا بخوای بیای استرس میگیری از همون اول خوش اومد بگو تو مجلس باش لباس هم شومیز شلوار خوشمل بنظر ...

آره دقیقن برم اتاق دیگه نمیتونم بیام بیرون 🤣

الهی فداتشم مرسی🥰خیلی استرس دارم

به بعدش فکر کن که میتونید تا ابد و یک روز کناااار هم باشیدددد😍 واقعا تو دنیا هیچی قشنگتر از ازدواج با عشق زندگیت نیست😍😍😍 این روزا هم حسابی خاطره میشن برات

آره دقیقن برم اتاق دیگه نمیتونم بیام بیرون 🤣

ارررره

بعدم چرا اتاق باشی نامزدت دسته گلُ برای تو میاره تو باید از دستش بگیری😍

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
به بعدش فکر کن که میتونید تا ابد و یک روز کناااار هم باشیدددد😍 واقعا تو دنیا هیچی قشنگتر از ازدواج ...

خیلی میترسم چون خانوادم سخت پسندن؛ رلمم بالاخره ی خطاهایی داشته میگن می‌خوایم بریم تحقیقات😕ما همو دوس داریم نمی‌دونم قرارع چی پیش بیاد ترو خدا دعا کن برام

ارررره بعدم چرا اتاق باشی نامزدت دسته گلُ برای تو میاره تو باید از دستش بگیری😍

دورت بگردم فلن می‌خوان بیان برا اولین بار😕استرس دارم

دورت بگردم فلن می‌خوان بیان برا اولین بار😕استرس دارم

استرس نداشته باش انقد خوب پیش میرررره ها 

یهو میبینی خونواده ها همه یه گوشه گرم صحبتن با صمیمیت

خیلی میترسم چون خانوادم سخت پسندن؛ رلمم بالاخره ی خطاهایی داشته میگن می‌خوایم بریم تحقیقات😕ما همو د ...

بابای من همیشه میگفت شقایق تا ۲۵ سالش نشه حق ازدواج نداره... روز عقدم هنوز ۲۰ سالمم نشده بود🤭 میخوام بهت بگم توکلت به خدا باشه🤩 حل میشه و چند وقت دیگه میای اینجا بهمون میگی واااای برای نامزدی‌م چی بپوشم🤗

استرس نداشته باش انقد خوب پیش میرررره ها  یهو میبینی خونواده ها همه یه گوشه گرم صحبتن با صمیمی ...

آخه عزیزم رلم یکم شیطون بوده و شر😅بعد خانوادم می‌خوام برن تحقیقات؛؛؛ خدا از دهنت بشنوه

چقد تو انرژی مثبت میدی🥺💋

بابای من همیشه میگفت شقایق تا ۲۵ سالش نشه حق ازدواج نداره... روز عقدم هنوز ۲۰ سالمم نشده بود🤭 میخوا ...

الهی دورت بگردم مرسی😍😍😍😍😍😍چقد تو خوبی