بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمی تونه اسمتونو از شناسنامه پاک کنه یا از ارث محرومتون کنه
بعدم اگه مادرتون اون ثروتو نداشت شما باهاش قطع رابطه می کردین؟
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
من باشم پای این آدم سمی رو از زندگیم میکنم این الان براتون خیری نداره دور از جون چند سال دیگه هم که فوت شد همینطور هر زاینده ای مادر نیست و قابل احترام نیست بازم ببخشید💔بچه آدم قلب آدمه خیلی دل داره که شما تو فقرید و خودش این همه داراست
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
پدرشوهرمنم عین مادر شما ..ما ۴ سال رفتیم رهن نشستیم دوبار جابجا شدیم من باردار بودم سقط شد در آخر دخترم دنیا اومد زدم سیم آخر گفتم باید کمک کنین بخریم چه خبره اجاره ها ...دیگه ی واحد داد خلاص شدم از بدبختی
ولی خب مال و اموال خودشه و خودش هنوز زندست و احتیاج به زندگی دارهمادر و پدری که پول نده باید حذفش کن ...
مادر و پدری که پول نداره بحثش جداست وحرف شما هم متین پول خودشه اما اگه خودتون بودید دلت میومد بچه ات تو این وضع باشه؟
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اگه با پدرتون زندگی میکرد میشد چیزی بگم ولی وقتی جدا شده و ازدواج کرده خوب شاید این اموال مال شوهرش باشه یا شوهرش اجازه نده تا زمانی که زنده هستن به کسی چیزی بده
میگی حقوق داشته مگه با حقوق خالی میشه اینقدر پس انداز کرد حتما سختی زیاد کشیده تا تونسته اینا رو بخره