2777
2789

الان شبکاره خونه بابام ۴ ساعت از اینجا دوره😃نه من و فسقل مامان تنها میمونیم،از بعد زایمانم یه کوچولو میترسم راستش

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا ساعت ۲.۳ صبح مجبور میشه بره، نه خونه میخوابم حوصله ندارم جایی برم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
الان شبکاره خونه بابام ۴ ساعت از اینجا دوره😃نه من و فسقل مامان تنها میمونیم،از بعد زایمانم یه کوچول ...

منم الان نی نیم تو اتاق خوابه میترسم برم بخوابم اونجا لامپ خاموشه روشن کنمم خو بیدار میشه

شوهر منم شبکاره

یمدت اوایل میترسیدم یه بچه کوچیکم دارم

اما الان دگ عادیه برام نزدیک به یساله ولی خیلی بده شبکاری

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

منم شهر غریبم یه هفته شب کار مثل کسی که بچه شیر میده اون یک هفته ساعتی یک بار بیدارمیشم ترس زیاد ندارم اما تنهایی نمیتونم بخوابم بادخترام توخونه هستیم که اونا دیگه جدا خوابیدن عادت کردن

خدایا خودت دخترم شفابده لطفا برای شفای دخترم صلوات بفرستین
الان شبکاره خونه بابام ۴ ساعت از اینجا دوره😃نه من و فسقل مامان تنها میمونیم،از بعد زایمانم یه کوچول ...

دل و قلوه رو مثل عصاره گوشت درست کن بخور تا ضعف زایمانت از بین بره.ترس اینجوری از ضعف جسمیه عزیزم.

الحمدلله رب العالمین❤