سلام خانما ختم قران داشتن مسجد منم یک جزء شو برداشتم و الان تموم شد چندسال منتظر یه حاجتمم و بعد نماز خیلی دعا کردم و سوره اخری که از جزء مونده بود و خوندم و معنیش همون حاجت من بود نوشته بود مژده دهید که به او ....عطا کردیم من واقعا خوشحالم انگار اجابت شد دعاهام 😭😭😭خدایا شکرت💚
من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀
منم چند ساله هر نذر و نیازی شده برا حاجتم انجام دادم انشالله خدا برا منم درست کنه اشک شوق بریزم دعا کن لطفا برام
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀
مطمئنم زود زود حاجتت روا میشه. خدا هرگز خلف وعده نمی کنه. حتما با این آیه خواسته دلتو قرص کنه و از ا ...
چقدر کامنتتون برا کسی که منتظر اولاد قشنگ بود شماهم دل منو بیشتر قرص کردید انء شالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده و یاد کامنت من بیوفتید😘😍