2777
2789
عنوان

از خواب بیدار شدم دیدم شوهرم با دمپایی بالاسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 37 پست
مارمولک ترس ندارد چندشی هست .بعضی آدما چندشی یا قوبیا دارن کشتن اون امکان کثیفی فرش یا کف رو دارد

به نظرم شوهرم فقط بی عرضه س چطوری بعدش راحت می‌خوابه و به زندگیش ادامه میده.چرا فکر میکنه فقط با کیش یا پیش کردن مارمولک ازش دور میشه؟چرا فکر نمیکنه مارمولک ممکنه تو غذا بیفته تو کتری بیفته تو سفره نون بره یا تو خواب بیاد تو گوشمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شوهرم فقط بی عرضه س چطوری بعدش راحت می‌خوابه و به زندگیش ادامه میده.چرا فکر میکنه فقط با کیش ...

عقلش نمیکشه دیگه فوبیا از روان آدمه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

یه روز که خونه نبودین سم بزنین میمیره ..سم اسپری نمیدونم چیه کامن همچی چیزیه اسمش ،ابزار فروشیا دارن عکس مارمولک هم روش هست،من هزار پا خونمون بود خیلی ترسناکتر فک‌کن‌خواب باشی بیاد بره تو گوشت ...😭😭باهمین سم دیدم مرده بود

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

چندششون نمیشه میترسن 😑😂😂شوهر منم از مارمولک می‌ترسه ولی اگه ببینه تا نکشه ول کن نیست یبار اومد ما ...

توام حاضرم قول بدم اصلا تعریف نکردی

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

🤣🤣🤣🤣🤣

داماد منم از مارمولک و سوسک میترسع 

دخترم مارمولک رو میگیره ولی از سوسک میترسه

خیلی خوبه اقات بترسه خودت نه😈😈😈😈😈

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه دونه چسب موش بگیر بزار سر راهش تمام

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹