2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میترسم اخه اون بچه خودش ب مراقبت نیاز داره چطور از ترس ادم کم کنه بعدشم اون میگیره میخوابه😔😔

من که همین که بفهمم یکی هست دیگه محاله از هیچی بترسم حتی اگه یه بچه یه روزه هم باشه..اینجوری حداقل شجاع تر میشی که باید مراقب یه نفر دیگه هم باشی

تازه ما خونمون ویلایی هم هست،باز آپارتمان بهتره

و غریب کسی ست که محبوبی ندارد 🥰
چ شوهری خوشبحالت😂به من گفت بیا ببرمت خونه مامانم نرفتم.اخه راستش با بچه کوچیک سخته جای دیگه بخوابی ...

خوب اگه نره باید بره یه جای که حقوق ومزایای کمتر بهش بدن ومن هم ضرر میکنم 

خدایا خودت دخترم شفابده لطفا برای شفای دخترم صلوات بفرستین
شوهر منم دو روز اداره دوروز خونی.اکثرا روزایی که نیس خونم.خونمون آپارتمانه.دوتا بچه دارم ۷ساله و۱۶ما ...

منم اپارتمانه همسایه ها تا دیر وقت بیدارن و سر وصدا میکنن نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

دل و قلوه رو مثل عصاره گوشت درست کن بخور تا ضعف زایمانت از بین بره.ترس اینجوری از ضعف جسمیه عزیزم.

مرسی که گفتی عزیزم اینکه استخون درد دارم بعد زایمانم چی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
چیکار میکنی وقتت بگذره؟

بخشی از تایمم میره برا درس خوندن بخشی دیگشم به کارای خونه میرسم( میوفتم به جون خونه🤣🤣) دیگه خلاصه از این جور کارا،بابام همیشه میاد دنبالم وقتایی که همسرم ماموریته خیلی کم پیش میاد خونه خودم باشم،خونه مادرشوهرمم راحت راحت نیستم وگرنه اونجام میرم شما اگه راحتیو مادرشوهرتون گله برید اونجا

من میترسم اخه اون بچه خودش ب مراقبت نیاز داره چطور از ترس ادم کم کنه بعدشم اون میگیره میخوابه😔😔

من خونمون ویلایی اما دخترام بزرگن یه ۹سال یه ۱۲سال

خدایا خودت دخترم شفابده لطفا برای شفای دخترم صلوات بفرستین
شوهر منم شبکاره یمدت اوایل میترسیدم یه بچه کوچیکم دارم اما الان دگ عادیه برام نزدیک به یساله ولی خ ...

اره تنهایی شبش یه طرف اینکه روزا مرد خونس یه چیز بده دیگه من نمیتونم به کار ها و روزمرگیم درست حسابی برسم اصلا مرد باید روزا خونه نباشه

منم الان نی نیم تو اتاق خوابه میترسم برم بخوابم اونجا لامپ خاموشه روشن کنمم خو بیدار میشه

برق هال رو روشن بذار تلویزیونم بذار رو تایمر

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹