2777
2789
عنوان

چجوری تکلیفم رو باهاش روشن کنم؟

260 بازدید | 15 پست

عشقم میگه صبر کن تا چند سال دیگه بهش گفتم نمیشه که اینجوری و بدون خبر از هم بمونیم گفت فعلا باید صبر کنی..کلی باهاش حرف زدم همین رو فقط میگه 

یه دوست دارم اعصاب نداره رفته به عشقم پیام داده عشقمم بهش گفته ما قبلا حرفامون رو زدیم و دیگه جواب دوستم رو نداده 

الان من بخوام تکلیفم باهاش روشن بشه خواسته بزرگیه آیا؟ 

خسته شدم خب😐💔

تا چند سااال؟  بیخیال بابا اون اگه قصدش خواستن بود بهونه نمیاورد

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه الان هم نمیتونه بیاد هم سنش کمه هم فعلا کار نداره

چن سالشه؟  

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         

ببخشید ولی من وقتی نامزدمو نمیخواستم الکی بهش گفتم بیا فلا بهم بزنیم چندسال دیگ بهم برگردیم خیییییلی حرف چرتی میزدیم چون ب این فک میکردم دیگ اون میره منم یادش میره

خلاصه عشششششقت داره میپیچونت الکی عشقم صداش نکن

بعد از منم یه سال کوچیکتره

😐

ببین بیخیال شو فقط

ببخشید ولی من وقتی نامزدمو نمیخواستم الکی بهش گفتم بیا فلا بهم بزنیم چندسال دیگ بهم برگردیم خیییییلی ...

آخه آدمی نیست که دروغ بگه و سر حرفاش همیشه مونده منم بهش گفتم اگه میخوای بری بهونه نیار راستش رو بگو گفت راستش رو میگم یکم صبر کن فقط 

اگه بگه میخواد بره من راحت تر فراموشش میکنم 

آخه آدمی نیست که دروغ بگه و سر حرفاش همیشه مونده منم بهش گفتم اگه میخوای بری بهونه نیار راستش رو بگو ...

۱۹ سالته بچه ایی بهت حق میدم بخوای ب پسرا بگی راست میگه و ... بزرگ شی خودت ب سادگی الانت قبطه میخوری

۱۹ سالته بچه ایی بهت حق میدم بخوای ب پسرا بگی راست میگه و ... بزرگ شی خودت ب سادگی الانت قبطه میخوری

میدونم ممکنه دروغ بگه اما خب تکلیف منو روشن کنه رک و راست ازش پرسیدم که اگه میخوای بری بگو که من الکی منتظرت نمونم اما نمیگه

میدونم ممکنه دروغ بگه اما خب تکلیف منو روشن کنه رک و راست ازش پرسیدم که اگه میخوای بری بگو که من الک ...

بهش بگو اگ الان میری لطفا دیگ برنگرد دوست ندارم ب جای خالیت که معلوم نیست برمیگردی یا نه فکر کنم

این حرفت که برمیگردمم برای من مسخره یا بمون یا کلا برو 

همین !!! نموند بلاکش کن بره و فراموش کن

بهش بگو اگ الان میری لطفا دیگ برنگرد دوست ندارم ب جای خالیت که معلوم نیست برمیگردی یا نه فکر کنم ای ...

آخه چند وقت پیش باهم خداحافظی کردیم دیگه روم نمیشه بهش پیام بدم😑😐

الان مطمئنم هرچی بگم میگه ما حرفامون رو زدیم