2777
2789
عنوان

با بچه کوچیک کجا برم اذیت نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 23 پست
اتفاقا الان وقتشه  بزرگتر بشه انقدر ورجه وورجه میکنه که دیگه زود میخوای برگردی خونه  بذا ...

آخ دقيقا

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
سلام  اگر اولین باره با بچه میری بیرون که جای نزدیک رو انتخاب کن که اگر نتونستی بیرون بچه رو ن ...

تنها فقط  دکتر بردمش جایی دیگه نرفتم 

با ماشین میرم اگه اذیت شه تو ماشین همه چی دارم نهایت برمیگردم

🥰😍😍😉🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیت کن نیست اتفاقا اصلا گریه الکی نمیکنه مگه گرسنه باشه گریه کنه

من خودم پسرم هشت ماهشه شوهرمم هیچ بیکارنی منم با رفیقام قرار میزارم میریم بیرون خیلیم خوبه بچمم میگیرن من خسته بشم د راحتم

من خودم پسرم هشت ماهشه شوهرمم هیچ بیکارنی منم با رفیقام قرار میزارم میریم بیرون خیلیم خوبه بچمم میگی ...

گرفتنش خودم حلش میکنم فقط فعلا تنهام 

یه بار برم خوب باش دو سه روز یه بار میبرمش

🥰😍😍😉🙃
آره من یه خواهر دارم که دانشجو هست الان هم دانشگاه میره هم نزدیک امتحاناشه گفتم مزاحمش نشم تنها برم& ...

خیلی کار خوبی میکنی عزیزم 

برو پاساژ که هوا هم توش الان خنکه بچتم بزار توی کالسکه بعد یه قهوه بخور لذت ببر عزیزم

باور کن الان با دخترم میرم با گریه برمیگردم 😂 خسته و نابود جوری که میگم دیگه نمیرم 

منم دقیقا همینم کوفتم میکنه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین