2777
2789

پسرم تازه وارد سه سال شده چند وقتيه بشدت پرخاشگر شده مدام سر هرچيزي گريه ميكنه اشك ميزيزه داد ميزنه كوچيكتر كه بود كنار پرستارش ميموند پرستارش خانم مومن و مورد اعتماديه از طرفي دوربين بود مدام چك ميكردم تو اين دوسال حتي بهتر و صبور تر از خود من باهاش برخورد ميكرد يه چند وقته ايلا پيشش نميمونه نه ايشون حتي پيش شوهرمم كه باباشه نميمونه بشدت وابسته به خودم شده

بياين بقيشو بگم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوري وابسته شده كه من برا دسشوييم با گريش ميرم كلا سر خريد بهونه گير شده شده من ده رقم از يه چيز رو براش خريدم بازم داره گريه ميكنه و اشك ميريزه 

امروز بردمش مهد كه نكنه يكم مستقل تر بشه  سعي كردم يه مهد خوب ببرم 

اخه مثلا چيزي رو ميخاد خودش نميره بگه همش مياد به من ميگه

امروز كنارش بودم اما

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

احتمال میدم شاغل باشید، معمولا این وابستگی افراط گونه و ترس از جدایی رو بچه های ما مادرای شاغل دارند، و ریشه اش رو خیلی از روان‌شناس‌ها این میدونن که تا 3 سالگی بی قید و شرط پیششون نبودیم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
عزیزم بنظرم تا وقتی احتیاج داره پیشش باشی باش که این حساسیت برطرف بشه حتمن از جایی نشات میگیره ...

مبشه شمارشونو بدين 

مهدشون از خيليا پرسيدم دوربينم داره كه ببينيم اما امروز دلم يه جوري شد بچه ها هركي به هركي بود اصلن يه وضعي دلم اتيش گرفت به هر حال مثل خود ادم دل نميسوزونن سر دسشويي رفتنش خيلي گريه كرد ميگم نزارمش مهد افسرده بشه

فکر کنم امادگی حداشپن از شما نداشته از خودت جداش کردی

از بچگي جدا شد و خودش ميرفت تا قبل اين چند وقت اين چند وقتم مدام خودم كنارش بودم تا ديروز كه گفتم ببرمش مهد

https://instagram.com/zahra___alidoosti?igshid=YmMyMTA2M2Y= خانم علیدوستی بی نظیرن هم پیجشو ببی ...

بهشون پيام دادم هزينه مشاورشون ميدوني چنده