2777
2789
عنوان

عدد ان تی در سونو و آزمایش خون

9832 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان 

من سونو ان تی ۱/۸۷  بود و عالی بود خداروشکر 

ولی آزمایش خونم خطر سندروم زده 

البته اینم بگم که من یه سقط به خاطر سندروم بودن بچه داشتم و ۳۶ سالمه اینا رو به آزمایشگاه گزارش دادم امکان داره آزمایشگاه به خاطر سابقم این گزارشو زده تا من برم آمینوسنتز 

خیلی نگرانم کسی میتونه راهنماییم کنه ؟

والا منو الکی الکی واسه پول میخواستن بفرسن  امینوسنتز  بعد که فهمیدن پول نداریم گفتن مشکلی نیست    نه سونو مشکل داشت نه ازمایشم      تازه بچمم بعد سه تا سقط و چند تا عملی بود

خدایا شکرت. 

عزیزم ان شالله خیر.

من ان تی بالا بود. گفت اصلا آزمایش نده و مستقیم امینو.

و نتیجه هم سندروم بود و سقط کردم.

بهم گفت خودت برای بارداری بعدی حتما آمیمو باید بدی.

حتی خواهر و برادر خودت و شوهرتم اگر خواستن بچه بیارن ، حتما امینو بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شالله خیر. من ان تی بالا بود. گفت اصلا آزمایش نده و مستقیم امینو. و نتیجه هم سندروم بود و ...

آخه ان تی  سونو عددش خوب بود دکتر گفت عالیه 

ولی آزمایشم ریسک زده ممکنه خطا داشته باشه ؟

شما با توجه به سابقه خودتون اصلا نباید آزمایش غربالگری میدادین. همون آمینو باید بدین

یعنی امکان داره برای اینکه حتما برم آمینو یا سل فری این جواب رو دادن ؟

آخه ان تی  سونو عددش خوب بود دکتر گفت عالیه  ولی آزمایشم ریسک زده ممکنه خطا داشته باشه ؟

میگم که به من گفت برای بعدی حتما باید آمینو بدی.

حتی خواهر و برادراتون هم بدن.

میدونم ریسک سقط داره ولی بده.

آدم دلش قرص میشه.

ان شالله خیر و بی مشکل.

جواب ان تی بیشتر بر اساس سن مادر و سوابق ژنتیکی و ... و آمینو خیلی دقیقتر .

سقط قبلیتون کی بود که دوباره باردار شدین؟

عزیزم به نظرم خر جور شده آمنیو رو انجام بدین یک درصد احتمال بدین بچه خدایی نکرده سندروم داون باشه اونوقت دکتر ضرر نمیکنه شما گرفتار میشین من برا بارداری قبلیم سل فری دادم خداروشکر سالم بود الان هم باردارم وقصد اینه که سل فری بدم هزینه ای که الان برا آزمایش میدی درقبال هزینه ای که خدایی نکرده برا بچه مریض میدی هیچی نیست ان شالله نی نی ت صحیح وسالم باشه به حق قرآن ولی اگه کسی گفت انجام نده اصلا گوش نده 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
اولین بارداریتون بود؟ بهتون تو جواب آمینوسنتز گفتن که تصادفی بود یا نه؟ سوالاتم زیاد ببخشید. منم ...

نه دومین بارداریم بود که توی سونوی ان تی مشخص شد تریزومی ۲۱ بود همون اول دکتر گفت این بچه مریضه 

که خدا خواست و خودش قلبش ایست کرد و رفتم بیمارستان سقط کردم 

به آمینو نرسید همون توی ان تی مشخص شد پشت گردنش ۶ میلیمتر بود 

الان عدد ان تی خوبه آزمایشم ریسک داره که باید برم سل فری یا آمینو

اولین بارداریتون بود؟ بهتون تو جواب آمینوسنتز گفتن که تصادفی بود یا نه؟ سوالاتم زیاد ببخشید. منم ...

عزیزم اگه میخوای دوباره زودتر باردار بشی گرمیجات زیاد بخور ترشی و سردی نخور 

از روغن حیوانی و عسل  برای صبحانت استفاده کن 

فولیک اسید بخور هر روز خودت رو حسابی تقویت کن تا به زودی باردار بشی 

چند هفته سقط کردی ؟

سخت بود با درد یا خود بخود سقط شد ؟