2777
2789
خودت و بزار جاش....اگر ازش کمک میخواستی و اینطور میگفت چیکار میکردی....یکم بهش فرصت بده....زمان میتو ...

موافقم . خانوادش هم که ببینن دیگه خرجیشون به راه نیست شاید احترام گذاشتن رو یاد بگیرن

بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ              منکران انکار چیزی را می‌کنند که علمشان به آن احاطه نیافته و به حقیقت و باطن آن هنوز  نرسیده است،(سوره یونس آیه ۳۹) مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه می رود میخندند...  انسانها عادت دارند چیزی را که نمی فهمند مسخره کنند...!! زمانی نه چندان دور هرکس در مورد واژه مولکول کلامی میگفت انسانی متوهم محسوب میشد درصورتیکه از هم عصران خود جلوتر بود . اینکه تو آگاهی کافی نداری و هر مطلبی با منطق تو جور در نمیاد مشکل خودتوست.. کسی  با سخنان توهین آمیز دیگران را به سخره میکشد  که ادله و سندی برای بحث ندارد. اهانت تو  گویای شخصیت و عقل ناقص تو است.افرادی که مدام مریض میشوند، به سرزنش کردن افرادی که مریض نمی شوند ادامه می دهند، و آنها را دلیل بیماری خود می دانند. به جای اینکه بپرسند آنها برای سالمماندن چه می کنند؟ التماس تفکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ی چیزی درست کن بخور که مسموم شی یا دستتو ببر  یا مثلا خودتو بزن زمین پاتو بگیر خلاصه ی بلایی سر خودت بیار البته کم ها ولی پیاز داغش رو زیاد کن و آه و ناله وگریه تا ببرتت دکتر فقط ی کاری کن.دلش بسوزه برات و بغلت کنه و همینجوری کم کم آشتی کن

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
به نظرم ی چیزی درست کن بخور که مسموم شی یا دستتو ببر  یا مثلا خودتو بزن زمین پاتو بگیر خلاصه ی ...

ندین از این‌راهکار ها

اینجوری شوهرش فک‌ میکنه شیرین عقله ک تا تقی ب توقی میخوره میخاد خودگشی کنه 

هیچکس آدم حسابش نمیکنه چون همه فکر میکنن دیوونس 

لطفا ب هیچکس از این راهکار ها ندین

هر مشکلی رو باید از راه درستش حل کرد 

ندین از این‌راهکار ها اینجوری شوهرش فک‌ میکنه شیرین عقله ک تا تقی ب توقی میخوره میخاد خودگشی کنه&nb ...

خودکشی کجا بود عزیزم من میگم ی ذره خودش بزنه مریضی که شوهرش یکم از موضع اش کوتاه بیاد الان اساسی چکار کنه این خانم با شوهری که انگار قیدشو زده و میخواد هر جوری شده بچزونتش حرف بزنه مگه شوهره گوش میده الان شوهره یکم باید نگرانش بشع تا کوتاه بیاد بعدا که کوتاه اومد باهم حرف بزنن من مثال پادرد و مسمومیت غذایی زدم خودکشی رو که نگفتم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
من که حدس میزنم یه چیزی زیر سرشه حواستو جمع کن مردی که دنبال بهانه باشه یه مشکلی داره

نه شوهره پوست زنشو شناخته.کار خوبی میکنه.این زن اگه عار داشت و چشمو دلش سیر بود بعد اونهمه توهینو تحقیر به خانوادش طلاهاشو میذاشتو میرفت.نه اینکه دوباره بره واسه مامانش اینا خرید کنه.شوهره یه منبع مالی خوب واسه زنشو خانواده ی زنش بودع ولی الان دیگه آگاه شده میخاد قوانینو از اول بچینه

اگر مادیات برای این خانم مهم نبود و دوست داشتن شوهرش اولویت بود 

میتونست تلاش کنه دوباره اعتماد شوهرشو برگردونه 

فکر نمیکنم تلاشی کرده باشه این خانوم 

باید خودشونو اصلاح کنن 

بد ی ادم پی ببر زنش ب خاطر مادیات باهاش ازدواج کرده 

عزیزم چند روزه تاپیکتو پیگیری میکنم همش تو فکرتم

متاسفم از اتفاقی که برات افتاده

ولی لطفا دیگه هیچ خرجی واسه خانوادت نکن

تو که شوهرت هر کاریم کرده خانوادت فقط بی احترامی کردن

باید زمان بدی عزیزم ولی دیگه مثل قبل نمیشه رفتار شوهرت

دقیقا مثل ی خانم ک بهش خیانت میشه و هیچ وقت اون ادم سابق نمیشه

امیدوارم یکم شرایطت بهتر بشه

اونکه قوانین رو بلده قانون مهریه رو بهش یاداوری کن

شوهرش انقد پولداره ک دادن مهریه این براش چیزی نداره اونی ک باید بترسه این خانومه که تا تونست فقط از شوهرش سو استفاده کرد و تحقیرش کرد تایپکا قبلش و ببین میفهمی

بابا کافیه بگم داره و میده کلا مگه .....تهدید رو کسی اثر میکنه که نتونه بده مطمئنم مهریه رو میده بی ...

آها از بی پولی ت میترسی 😂 وای ک چقدر حرصم میگیره .. ت فقط اونو واسه پولش میخوای اگ واسه پولش نبود براش دعا نمیگرفتی ک بیاد بگیرت زندگی اون بنده خدا رو عذاب کنی😂🙌🏻

طلا ها هم مال خودش نیست همه چیزو حتی جهیزیه رو شوهرش خریده مال شوهرشه 😐😂

واقعا چه جوری طلاهارو نداده؟

من اگه همچین شوهر با مهر و محبتی داشتم وقتی میومد میگفت ورشکست شدم اول کلی ارومش میکردم بعد طلاها رو بهش میدادم حتی حلقه مم میکندم میذاشتم روش 😑