2777
2789

عزیزم کارت اصلا درست نبوده

دوباره یه کار اشتباه تر تازه برا خانوادت رفتی خرید؟؟

خوبی و کمک کردن به خانواده یا پدرمادر خیلی پسندیدست اما در صورتی که قدردان و قدرشناس باشن

هرکسی مسئول زندگی خودشه

دختر و پسر خانواده خوبه گاهی کمک حال باشن

اما عروس و داماد هیچ وظیفه ای در قبال خانواده مقابل ندارن

شما تاپیک های قبلیتون گفتین داداشتون گفته من ۵قسط وام ندارم بدم شما بدین (آخه این چه حرفیه)

یا خواهرتون زنگ میزنه پول میگیره به هر بهانه ای

شوهرتون بنده خدا ضمانت وام فامیلاتون رو کرده و الان بخاطر عقب‌افتادن قسطاشون آبروش تو بانک گیره

خودتون یه کار اینترنتی انجام بدین و هرازگاهی یکم خورد و خوراک برا خونه پدرتون بخرین اونم فقط برا پدر مادرتون

الان همه ی این کارای خانواده‌تون رو هم جمع شده تازه کار خودتون هم قوز بالاقوز و همین باعث شده شوهرتون حس کنه داره سواستفاده میشه ازش و شما و خانوادتون فقط پولشو میخواین(حس قربانی رو داره) 

این زندگی اگر اینطور پیش بره به جای خوبی نمیرسه

تا دیر نشده یکم به خودت و آیندت و زندگیت بیشتر فکر کن

بعد از این زندگی نه خواهر نه برادر هیچکس به داد دلت نمیرسه تازه فکر نکنم تو خونه بابات آرامشی که الان داری رو‌ داشته باشی(هیچکس به هیچکس نیست)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شوهره پوست زنشو شناخته.کار خوبی میکنه.این زن اگه عار داشت و چشمو دلش سیر بود بعد اونهمه توهینو تح ...

حق ترین کامنت

عالی گفتی

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️
شوهرت چه عقده ایه

من اولش همین فکر رو میکردم تاپیکهاش رو دیدم برادرش به ضمانت شوهرش وام برداشته نمیده شوهرش میده خواهرش به اسم ایشون میره شرکت ۶ میلیون میگیره مامان وباباش هم تو جهیزیه گرفتن سواستفاده کردن پس کار خیلی زشتی کرده طلاهاش رو به همچین شوهری نداده حتما شوهرش بخاطر حانواده اش امتحانش میکرده 

تو تایپیک اولت طوری گفته بودی که خانواده خودت در حد خانواده همسرت هستن ولی همسرت خیلی بالاتره و... وای الان‌میگی خاندان همسرم رو اسمشون‌رو تریلی هم نمیکشه ولی خانواده تو محتاجن‌تو ازشون از هایپر خرید کنی وگه نه به مشکل میخورن.... والا حرفات یجوریه بنظرم بیشتر به داستان‌سرایی میخوره. ولی اگه واقعا همچین شوهری وجود داشته باشه و زنش طلاهاشو نده خیلی عجیبه و بعید ...

حق ترین کامنت عالی گفتی

واقعا میگن سیب سرخ نصیب شغال میشه.خانواده ی من انقدر مظلومو محترمن ولی جز اینکه شاهد زجر کشیدن بچشونن چیزی نصیبشون نشده بااینکه یه قرون شیربها نگرفتن جهیزیه کامل گرفتن حتی وام ازدواج منو دادن سرمایه ی زندگی شوهرم ولی قربون خدا برم مادرم روزی ۵ساعت نماز میخونه ولی...من بااینکه جیبم خالیه ولی بقدری دلم بزرگه چشمو دل سیرم واقعا عاشقانه شوهرمو دوست داشتم الانم دارم ولی تنگ دستیم و خانوادش به کل پشتمونو خاای کردن حتی عروسی ندیدم و تو عقد فهمیدم شوهرم معتاده حتی دلم نیومد ولش کنم گفتم شاید بدتر بشه زندگی من که سوخت بذار بمونم شاید من زندگی اینو جمع کردم خلاصه زندگی من بجای اینکه با سفیدی لباس عروس شروع بشه با سیاهی شیره ی تریاک شروع شد همونقدر سیاه همونقدر تلخ...

والا تو داستانها هم‌نمیشه اینقد پول رو بی حساب و کتاب ریخت و پاش کرد و بخشید. مگه گنج قارون پیدا کرد ...

فک کنم شروور میگه.یجا نوشته خانوما من یه مشکلی پیدا کردم سینه‌و باسنم بشدت بزرگ شدن ولی شکم پهلو اصلا نزدم آخه این مشکله یا اصلا تاپیک زدن داره؟فک کنم یه آدم عقده ایه داره زندگیشو پز میده 

واقعا میگن سیب سرخ نصیب شغال میشه.خانواده ی من انقدر مظلومو محترمن ولی جز اینکه شاهد زجر کشیدن بچشون ...

کاملا درکت میکنم و میفهممت

بنظر من بزرگترین و بهترین خصلت آدم چشم و دل سیریه

ک خب خیلیا ندارن

انشالله زندگیت روز ب روز بهتر میشه ❤

کاملا درکت میکنم و میفهممت بنظر من بزرگترین و بهترین خصلت آدم چشم و دل سیریه ک خب خیلیا ندارن انش ...

از این دنیا سیرم بخدا.ففط میگم مرگم راحت باشه برعکس زندگی.سه روز پیش یه حمله ی قلبی رو رد کردم.جز خانوادم که بعد من چی میشن حسرت دیگه ای نداشتم😔

نمیدونم چرا تاپیکا این کاربرو باور ندارم فک میکنم ارزوهاشو وتایپ میکنه البته ک فقط نظر منه

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
از این دنیا سیرم بخدا.ففط میگم مرگم راحت باشه برعکس زندگی.سه روز پیش یه حمله ی قلبی رو رد کردم.جز خا ...

ایجوری نگو عزیزم

بازم توکلت ب خدا باشه

در همیشه رو یه پاشنه نمی‌چرخه اوضاع شماهم اینطوری نمیمونه

برات از خدا معجزه میخام 

من اولش همین فکر رو میکردم تاپیکهاش رو دیدم برادرش به ضمانت شوهرش وام برداشته نمیده شوهرش میده خواهر ...

وای خدااا😐😐

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱