2777
2789

سلام خانوما الان اشکام داره میاد خیلی امروز کوچیک شدم من همونیم که گفتم طلاهامو ندادم و شوهرم دلخور شد..... امروز صبح بلند شدم کلی به خودم رسیدم و که برم برا خونه خرید کنم برا خونه مامانم گفتم بخرم چیزی .....بعد رفتم مغازه کلییی مثل همیشه خرید کردم کارتمو هرچی میکشم پول نداره بعد به شوهرمزنگ زدم گفتم کارتم خالیه خرید کردم لطفا برام یه خورده بریز لطفا بخدا کلی التماسش کردم گفت نمیخواسته بری خرید خودم میخرم گفتم تورو قران ابرومو نبر این هایپرمارکت منو میشناسه حیثیتممیره گفت بزار همونجا خودم موقع اومدن حساب میکنم میارم بچه هااااااا  خیلی دلم شکست اولین بار بود که حس کردم هیچ تکیه گاهی ندارم انگار دیگه همه ی اون نعمت و دست و دلبازی پر کشیده کلی از خجالت مردم اخه اصلا اینجوری نبود شوهرم منم گفتم تو دعوا تهدید الکی کرده که از این به بعد فقط خرجیت ولی واقعا میخواد از نظر مالی بهم سخت بگیره ماشینو گرفته امروز از اینهمه پیاده روی مردم دیگه هیچی پول ندارم ........دیگه پول نمیخواد مثل قبل در اختیارم بزاره ....دیشب شام درست نکرده بودم بخدا خوابم برده بود کلللللییییی بارم کرد یه تو دهنی محکمم زدگفت وظیفت یادت نره دختره ی بی لیاقت......کلی بارم کرد تا میرم سمتش کلی خوردم میکنه با حرفاش ......بابا من غلط کردم اصلا دیشب گفت یه کاری میکنم تا قشنگ معنی مال من و مال تو کردن رو بفهمی انگار ازم بدش میاد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چه عقده ایه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

همسرت خیلی داره مته به خشخاش میزاره. کاش میشد برید مشاوره یا یه بزرگتر میانجی گری کنه بینتون تا این کدورت ها رفع بشه .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

عزیزم از امروز برو دنبال کار، اینو چندین بار بهت گفتم نمیدونم چرا نمیفهمی 

کارت اشتباه بوده درست ولی دیگه داره خیلی کش پیدا میکنه تو هم به درامدی برس دستت تو جیب خودت باشه

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ