2777
2789

خسته شدم دیگه اصلا غذا نمیخوره هر روز سه وعده من باید عصبی بشم گریه کنم بزنم تو سر خودم 

نه برنامه نه بازی نه داروی تقویتی هیچی روش تاثیر نمیذاره میگم درست میشه به امید خدا ولی تا کی امید بدم به خودم بچه ی یک سال و چهار ماهه باید هفت کیلو باشه

تا کی حرف بشنوم 

سعی میکنم هیچ وقت اجازه دخالت ندم ولی تا کی از بی ارزشی شیرم بشنوم و به روی خودم نیارم

پوست کلفتیم حدی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبا صد بار بلند میشه و صدام میزنه دیگه دلم خونه برای دخترم همش میگم نکنه من کم گذاشتم

دخمل منم صدبار بیدار میشه ن خودش درست میخابه ن من

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.

پسر منم ۷ کیلو بود غصه نخور درست میشه پسر من الان ۲۰ ماهشه از شیر گرفتمش اینقدر غذا خوردنش بهتر شد که چی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

از شیر خودت میدی مال من شیر خشکی ان کی بگیرمشون 😑🥺

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
بچه شما با 13 ماه هفت کیلوعه دختر من با 16 ماه دیگه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم این بچه یه لقمه غذ ...

نارس دنیا اومده یا بد غذاس؟

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

برای دل خودت زندگی کن...هرکار کنی این مردم یه حرفی دارن بزنن

همه این روزها میگذره...پس خونسرد باش.

بچه اسمش روشه باید خیلی به اعصابت مسلط باشی تا بتونی ان شاالله به نتیجه دلخواه و مطلوبت برسی.با خشونت کاری پیش نمیره

خدایاشکرت❤️🙏
بچه شما با 13 ماه هفت کیلوعه دختر من با 16 ماه دیگه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم این بچه یه لقمه غذ ...

قطره تلخک از داروخونه بگیر بزن سر سینت جوری که نبینه بعد گف شیر بده بخوره خودش زده میشه

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

اخه دختر من چندماهه استپ وزنه

هنوزم راه نیفتاده

اینم فکر نکنم تا ۱۶ ماهگی بیشتر بشه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.