2777
2789
عنوان

نرم افزار ضبط مکالمه دوطرف

204 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من واقعا یه مدت فراموشکار شدم و باید حتما ضبط مکالمه داشته باشم ،چندتا نصب کردم یا فعال نمیشد،یکی هم acrکه کار میکنه فقط صدای خودمو ضبط میکنه 

شما نرم افزاری میشناسین دوطرفه ضبط کنه مکالمه رو؟

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرم نیست؟؟؟

قصد سواستفاده ندارم که 

برای خودمه

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
اره توی بازار دانلود کن. اسمش call reacorde

داشتم اینو قبلا دیگه کار نمی‌کرد

شما الان دارینش؟

بابای من داشت ولی گوشیشو عوض کرده برای این گوشیش نصب نمیشه

شیائومی×۴ کسی داره ک این برنامه رو داشته باشه؟

متاهل💍❤  در قیامت عابدی را دوزخش انداختن ، هرچه فریادش جوابش را نمیپرداختن، داد میزد خوانده ام هفتاد سال هرشب نماز ، پس چه شد اینکه ثواب آن همه راز و نیاز ، یک ندا امد چرا تهمت زدی همسایه ات ، تا شود این گونه  حالت این جهنم خانه ات ، گفت من در طول عمر گر زدم یک تهمتی ، ظلم باشد زان بسوزم ای خدا کن رحمتی ، آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت بر او ، طفلکی هفتاد سال جمع کرده بودش ابرو...
جرم نیست؟؟؟

چرا جرم؟؟؟

من بابام واسه کارش خیلی وقته ک داره این برنامه رو

چون که همش مشتری هاش زنگ میزنن بعدا یادش نمیمونه کدوم‌ ادرسش کجا بود ، میره داخل برنامه گوش میده صدارو پیدا میکنه 

متاهل💍❤  در قیامت عابدی را دوزخش انداختن ، هرچه فریادش جوابش را نمیپرداختن، داد میزد خوانده ام هفتاد سال هرشب نماز ، پس چه شد اینکه ثواب آن همه راز و نیاز ، یک ندا امد چرا تهمت زدی همسایه ات ، تا شود این گونه  حالت این جهنم خانه ات ، گفت من در طول عمر گر زدم یک تهمتی ، ظلم باشد زان بسوزم ای خدا کن رحمتی ، آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت بر او ، طفلکی هفتاد سال جمع کرده بودش ابرو...
نمیدونستم من فک میکردم ضبط صدا جرمه  الان فهمیدم که نیست😊