2777
2789

خونه ما نزدیک باغ روی کف زمین هست و درخت انگور پیش ایوان خونمون کاشتیم (یکی دیگه کاشت ما مجبوریم حرف نزنیم)

حالا این درخت داره همه جا میره😔 نمیخوام سر ایوان ما بیاد برای همین میخوام از شما تجربه بگیرم اگه بعدا اذیت میکنه از همین الان جلوشو بگیریم

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

چند سوال منو جواب بدید خوشحال میشم

۱-وقتی میوه داد دور و برش پشه و مگس میوفته؟

۲-توش مار و مارمولک هم میوفته؟(خونمون توی باغ هست)

۳-چه خرابی هایی برای ما داره؟

ممنونم ازتون🌸🌸🌸 بچه کوچیک دارم میترسم این درخت مار جذب کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مگس میاد چون انگورشیرینه و پرنده ها هم سر میزنن ماروعقرب ندیدم اماچون خونتون توباغه ممکنه جک وجونوربیادربطی به درخت نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما تو حیاطمون انگور پیش رس داریم خیلی خوبه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
نمیدونم والا کلا باغا ممکنه مار داشته باشن انگور که خوبه برکت داره

توی باغ که مار هست ولی نمیخوام چیزی باعث بشه این مار ها سمت خونمون کشیده بشن

میترسم بعدا که میوه هاش بزرگ شدن روی ایوان همش آب شیره انگور بریزه و مگس و پشه بیوفته

همین الان یه درخت توت کنار خونمون داره همه جا پشه افتاد

پشه که نه ولی زنبور  زیاد داره  

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

حالا ما کاشتیم دلم میخواد رو و اطراف پله ها که هیچ بیاد روی بالکن هم بگیره ولی اینجا همش باد میاد نمیشه ☹️

مار جذب نمیکنه ولی پشه گاهی داره از اون کوچولوها.

اونی که کاشته باید هرس کنه و نذاره زود همه جا رو بگیره بیشتر بخاطر اینکه بهتر میوه بده

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

توی باغ که مار هست ولی نمیخوام چیزی باعث بشه این مار ها سمت خونمون کشیده بشن میترسم بعدا که میوه ...

زنبور عسل میاد کندو میزنه

کلا جات بودم میدادم جا به جاش کنن تا کوچیکه

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
حالا ما کاشتیم دلم میخواد رو و اطراف پله ها که هیچ بیاد روی بالکن هم بگیره ولی اینجا همش باد میاد نم ...

پدرشوهرم کاشت و هیچ کاری نمیکنه

کنار خونمون موش هست مار هست مارموللک هست شغال هست سگ ولگرد هست

دیگه حوصلم نمیگیره این درخت انگور باعث بشه اینا روی ایوان بیان

پدرشوهرم کاشت و هیچ کاری نمیکنه کنار خونمون موش هست مار هست مارموللک هست شغال هست سگ ولگرد هست دیگ ...

الان چقدریه؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی