من یک سال خورده ایه با یه آقایی در ارتباطم. چند بار دعوامون شده و چند روزی قهر بودیم. بقیه ش با هم خوب بودیم.هیچی ازم نمیخواد منظورم ... مگر اینکه خودم بخوام. همیشه به یادمه.با اینکه سرش شلوغه چندین بار تو طول روز تماس میگیره پیام میده.شبها هم یک ساعت با هم حرف میزنیم. خودش همیشه تماس میگیره. و میگه دوستم داره. منم چشم بسته بهش اعتماد کردم. هدفمون ازدواج نیست. همسنیم. من دو تا بچه دارم و اونم مجرد.شوهرم تصادف کردن و فوت شدند متاسفانه. روزهای سختی رو میگذروندم که اومد وارد زندگیم شد. البته قبل ازدواجم باهاش دوست بودم که جدا شدیم و ۱۵ سال ازش بی خبر بودم. منم دوسش دارم. میدونم با هم آینده ای نداریم ولی نمیتونم ازش دل بکنم. ضرری هم برای زندگیم نداره. پول برام خرج نمبکنه ولی کادو برام میگیره. هم خودم هم بچه هام. من هیچی براش خرج نکردم.
برای پر کردن وقت و در اومدن از تنهایی خوبه ولی بقول خودت آینده ای باهاش نداری
و اینکه روزی ک ازدواج گنه ب شدت ضربه میخوری
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودش میگه ازدواج نمیکنم مگر با تو. منم بارها بهش گفتم ازدواج نمیکنم.
آخی ❤️اصلا عشق تو سن بالاتر از سی یک رنگ و بوی دیگه داره
چند سال دارین دوتاتون؟
بعد از فوت همسر جدا از خونواده زندگی میکنی؟
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
۴۰. اره جدا هستم. اون منو خیلی میخواد. خب شرایطشو داره میتونه با هر کی بخواد بلشه. منو انتخاب کرده و ...
خوب اگه بچهاتو دوس داره چرا ازدواج نمیکنید؟
خودت هم از تنهایی درمیای
تنها زندگی کردن خیلی سخته