2777
2789
عنوان

کیا تجربه درخت انگور دارند؟ چه خرابی هایی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 48 پست
زنبور عسل میاد کندو میزنه کلا جات بودم میدادم جا به جاش کنن تا کوچیکه

سه ساله شده امسال دیدم یهو زیاد رشد کرده ترسیدم

زنبور باز میگم ایرادی نداره میترسم بوی انگور باعث جذب شغال بشه

یا بخاطر خنکی تابستون مار توش بیاد

خونمون خیلی مار داره  حتی یه بار توی رختخواب بچم دیدم بود

سه ساله شده امسال دیدم یهو زیاد رشد کرده ترسیدم زنبور باز میگم ایرادی نداره میترسم بوی انگور باعث ج ...

ای وای

اون شاخه ها که دارن میان بالا رو بده شوهرت بشکنه یا ببره

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگس و پشه نمیوفته ؟  مارمولک توش جمع نمیشه؟

مگرروزمینه انگورداربست میزنن میره بالام

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان چقدریه؟

سه ساله شده امسال یه دفعه رشد کرد همه جا رو گرفت

پدرشوهرم نیخواست روی درخت توت بره ولی همه جا رفت به غیر از درخت توت

الان درخت توت هم کلی پشه برام آورده اینم میترسم باعث مار و مارمولک و اینا بشه

پدرشوهرم کاشت و هیچ کاری نمیکنه کنار خونمون موش هست مار هست مارموللک هست شغال هست سگ ولگرد هست دیگ ...

والا مار و شغال و سگ ندیده م بیاد موش هم واسه انار دیده م اومده ولی پرنده و یه چند باری مارمولک دیده م که اونم نزدیک بشی فرار میکنن.

اگه کلا خوشت نمیاد بگو بهشون

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من باغ داشته باشم حتمن یه انگور میزنم اکثر باغها مار دارن من مارو تو بوته های زمینی هم بیشتر دیدم

این همه باغ خب یه جای میزد که توی دهنم نباشه

یه درخت روی ایوان داریم چند بار مار روش دیدیم حالا با ورود این درخت انگور خونه‌ی مار ها نشه

سه ساله شده امسال دیدم یهو زیاد رشد کرده ترسیدم زنبور باز میگم ایرادی نداره میترسم بوی انگور باعث ج ...

رشدانگورزیاده ماداریم هرسال یکنفربراهرس میاد اگرخونت مارداره زیادربطی به انگورنداره انگورربطی به شغال نداره مگرشعالاانگورمیخورن ؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ای وای اون شاخه ها که دارن میان بالا رو بده شوهرت بشکنه یا ببره

ایشون فقط میکاره و میره اعتقادی به اصلاح درخت و تر تمیزی نداره 

کارش هم زیاده وقت نداره  بنده خدا پیر مرد شده

عزیزم سم مخصوص مار هست بیرون اطراف خونه بذاری دیگه نزدیک نمیشن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ایشون فقط میکاره و میره اعتقادی به اصلاح درخت و تر تمیزی نداره  کارش هم زیاده وقت نداره  ...

خودتون درخت رو اصلاح کنید 

والا مار و شغال و سگ ندیده م بیاد موش هم واسه انار دیده م اومده ولی پرنده و یه چند باری مارمولک ...

بگو چیه دعوا گرفتن فایده نداشت😁 الان گفتم اگه حیوون جذب میکنه چادر کمرم ببندم برم جیغ جیغه 😄

اینجا هر روز با حیوونای مختلف برنامه داریم خنده داره

رشدانگورزیاده ماداریم هرسال یکنفربراهرس میاد اگرخونت مارداره زیادربطی به انگورنداره انگورربطی به شغا ...

آره شغالا عاشق انگور شیرینن

خودتون درخت رو اصلاح کنید 

باید خودم دست بکار بشم

کنارش چندتا درخت داره روی همه رفته حتی روی چندتا درخت پرتقال هم رفته الان اومده روی درخت ایوانمون

چطور نردبون بگیرم برم سراغش 

باید خودم دست بکار بشم کنارش چندتا درخت داره روی همه رفته حتی روی چندتا درخت پرتقال هم رفته الان او ...

خودت نرو تروخدا باغبون خبر کن 

بیفتی پایین بیچاره میشی خدای نکرده 

جوگیر نشو

آره شغالا عاشق انگور شیرینن

خدا رحم کنه اینا برا توت میان حالا انگر هم اضافه بشه دیگه براشون عروسی میشه

حالا همه درباره من میگن که من چرا همش اعصابم خرد میشه

یه زوز برا سگ  ولگرد دعوام میشه یه روز مار یه روز موش یه روز شغال

حالا هم همه جا رو پشه گرفته