2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه حالی داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 88 پست
خدا حفظت کنه گلم. از خدا میخوام به حق رقیه۳ساله به جوونیت و بچه ت رحم کنه و عمر با عزت داشته باشی.

مممنونم عزیزم. خدا به شمام عمر با عزت و برکت بده

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
خودش اوکی هست. بچه اذیت میشه

همین..

برای لکنت این بچه،خانم برادر من گریه میکنه

سنی هم نداره

دوسال و چند ماهشه.میگیم خوب میشه،بچه هنوز کامل زبون باز نکرده

ولی خیلی میترسه

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین.. برای لکنت این بچه،خانم برادر من گریه میکنه سنی هم نداره دوسال و چند ماهشه.میگیم خوب میشه،ب ...

آره حتما پیگیر باشین

از چ روشی برای خروج روحت استفاده کردی؟ آگاهانه بود یا نا آگاهانه؟

نآگاهانه بود. مرگ تقریبی بود. البته بار دوم به درخواست خودم شب قبلش از خداوند.

حرفات از اوناییه ک ذهن و ب چالش میکشه ترسناکه واقعا اما امیدوارم اون خواب واقعی نباشه 

نمیدونم والا. فعلا که نفر اول تعبیر شد. اگه نفر دومم بشه که دیگه واقعا و حتما باید مهیا کنم خودمو.

نآگاهانه بود. مرگ تقریبی بود. البته بار دوم به درخواست خودم شب قبلش از خداوند.

من قبلا یه تجربه ی کوچولو داشتم اما چون میترسیدم ادامه ندادم هم میخواستم رها بشم هم میترسیدم برای همین خارج نشدم از جسمم. 

من نمیشناسمت اما دلم نمیخواد اتفاقی برات بیوفته ینی نمیخوام برای هیچکس هیچ اتفاق بدی بیوفته. عوض دلداری ناراحت شدم برات 

میدونی همیشه یه درصدی هست ک همه چی اونی بشه ک ما میخوایم همون درصد هم خودش یه امیده 

بعد از دیدن خواب خیلی ترسیدی؟ 

من قبلا یه تجربه ی کوچولو داشتم اما چون میترسیدم ادامه ندادم هم میخواستم رها بشم هم میترسیدم برای هم ...

بعد از اینکه اولین نفر فوت کرد شوکه شدم ولی از تعبیر کامل خوابم خیلی نمی‌ترسم. فقط نمیدونم واقعا اگه درست باشه چه جوری بهترین استفاده رو از این زمان بکنم تا بهره بیشتری ببرم

بعد از اینکه اولین نفر فوت کرد شوکه شدم ولی از تعبیر کامل خوابم خیلی نمی‌ترسم. فقط نمیدونم واقعا اگه ...

دل بزرگی داری عزیزم 

خب مسلما با خوب موندن و خوبی کردنه هر چی بیشتر ..

تو باور داری ک اتفاقی میوفته؟

دل بزرگی داری عزیزم  خب مسلما با خوب موندن و خوبی کردنه هر چی بیشتر .. تو باور داری ک اتفاقی ...

آره میشه گفت باور دارم

آره میشه گفت باور دارم

خواسم نشونه های خاصی داره. اون شخص متوفی اسمش صادق هست که روز وفات حضرت صادق تصادف کرد و فوت کرد و پیغام هم از طرف امام صادق بود. انگار بهم میگه این وعده صدقه و گوشیتو تیز کن

آره میشه گفت باور دارم

نمیخوام این باور و داشته باشی .. میخوام بمونی 

یه روش هست ک باور و میتونه عوض کنه کلا روش خوبیه هم برای دردای جسمی هم روحی خوبه و تو این روش روی احساساتت تمرکز میکنیم .. من چون یادش گرفتم کم و بیش هر وقت میبینم ی جا ی مشکل هست دلم میخواد معرفیش کنم هم میتونی خودت انجامش بدی هم از یه کاربر حرفه ای تو این زمینه کمک بگیری. جداً تبلیغ نیست من دوس دارم مفید باشم چون میدونم روش خوبیه و روت جواب میده میخوام راجع بش بهت بگم آمادگیشو داری تا راجع بش بگم؟ بعدش ب خودت بستگی داره ک بخوای انجامش بدی یا نه 

اگه بخوای بگو بیام خصوصی