۱۰ روز پیش کمرم خیلی درد میکرد همش با خودم غصه خوردم که خدایا من با این سن اینقدر کمرم اذیت میکنه فردا ۶۰ سال و بیشترم شد چه جور زندگی کنم؟ شبش خواب دیدم که یه آقایی بهم گفت آقا امام صادق یه پیغامی برات داره میگن که تو فکر اون سن و سالو نکن چون نمیبینیش. همین امسال رو فرصت داری از فرصت استفاده کن و زندگی کن. امسال سه نفر فوت میشین. فلانی و فلانی و آخر سالم خودت. حالا دقیقا شهادت امام صادق)ع( اون نفر اول تصادف کرد و حالا فوت کرده بنده خدا...... هول برم داشته با اینکه تا حالا دو باز تجربه خروج روح داشتم ولی ایندفعه به نظرم جدی شده. موندم چه کنم. چیکار کنم واقعا؟
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
اینا احتمالا طلسمی داشتن و این ها جن بودن که اذیتشون میکردن
فکر نمیکنم
برادر خودم رو میدونم یعنی..
کلا رویای صادقه زیاد میبینه.یا گاها روحش سفر به زمان میکنه
مثلا پدرِ پدر بزرگ من رو در کنار پدر بزرگ مرحومم دیدن
با اینکه تا حالا ایشون رو ندیده بودن(حتی عکسشون رو)،ولی با مشخصات کامل برای مادرم توصیفش میکردن
«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!» آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.. هوچی گری اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند ! 🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
فکر نمیکنم برادر خودم رو میدونم یعنی.. کلا رویای صادقه زیاد میبینه.یا گاها روحش سفر به زمان میکنه ...
احتمالا چشم سوم و چاکراهای نه بازه و اجنه حضور پیدا میکنن برای ارتباط و چون ایشون بلد نیستن این ارتباط رو اذیت میشن. حتما باید به یه عالم امر مراجعه کنن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
احتمالا چشم سوم و چاکراهای نه بازه و اجنه حضور پیدا میکنن برای ارتباط و چون ایشون بلد نیستن این ارتب ...
بهش اطلاع میدم
واقعا سخت و زجر آوره
خانم برادرم انقدر نگران لکنت پسرشه...
گاها پیش میاد وسط بازی یهو میزنه زیر گریه،به یه گوشه اشاره میکنه و میگه اون اون..
یا گاهی انگار برادرم رو دارن توی خواب خفه میکنن
خانمش با آب و تکان های شدید بیدارش میکنه..
«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!» آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.. هوچی گری اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند ! 🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
بهش اطلاع میدم واقعا سخت و زجر آوره خانم برادرم انقدر نگران لکنت پسرشه... گاها پیش میاد وسط باز ...
۱۰۰ درصد اجنه هستن که تو خونه حضور دارن. البته همه جا هستن اما بعضیا که چشم سوم و چاکراهاشون بازه میکنن و حس میکنن بقیه نه. و خوب اونهایی که علمش رو ندارن میترسن و...
۱۰۰ درصد اجنه هستن که تو خونه حضور دارن. البته همه جا هستن اما بعضیا که چشم سوم و چاکراهاشون بازه می ...
برادرم خودش خیلی خونسرد بود
اون تعریف میکرد،ما میلرزیدیم
همسرش هم مثل ما خیلی میترسید