2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه حالی داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 88 پست
اینا احتمالا طلسمی داشتن و این ها جن بودن که اذیتشون میکردن

فکر نمیکنم

برادر خودم رو می‌دونم یعنی..

کلا رویای صادقه زیاد میبینه.یا گاها روحش سفر به زمان میکنه

مثلا پدرِ پدر بزرگ من رو در کنار پدر بزرگ مرحومم دیدن

با اینکه تا حالا ایشون رو ندیده بودن(حتی عکسشون رو)،ولی با مشخصات کامل برای مادرم توصیفش میکردن

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
فکر نمیکنم برادر خودم رو می‌دونم یعنی.. کلا رویای صادقه زیاد میبینه.یا گاها روحش سفر به زمان میکنه ...

احتمالا چشم سوم و چاکراهای نه بازه و اجنه حضور پیدا میکنن برای ارتباط و چون ایشون بلد نیستن این ارتباط رو اذیت میشن. حتما باید به یه عالم امر مراجعه کنن

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا چشم سوم و چاکراهای نه بازه و اجنه حضور پیدا میکنن برای ارتباط و چون ایشون بلد نیستن این ارتب ...

بهش اطلاع میدم

واقعا سخت و زجر آوره

خانم برادرم انقدر نگران لکنت پسرشه‌‌...

گاها پیش میاد وسط بازی یهو میزنه زیر گریه،به یه گوشه اشاره میکنه و میگه اون اون..

یا گاهی انگار برادرم رو دارن توی خواب خفه میکنن

خانمش با آب و تکان های شدید بیدارش میکنه..

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
انشاءالله تنتون سالم و‌دلتون خوش باشه برادر من هم همینطور هستن رویای صادقه زیاد میبینن خواب شیاطی ...

اگر دوست داشتین تو خصوصی پیام بدین کسی رو بهتون معرفی کنم

شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
بهش اطلاع میدم واقعا سخت و زجر آوره خانم برادرم انقدر نگران لکنت پسرشه‌‌... گاها پیش میاد وسط باز ...

۱۰۰ درصد اجنه هستن که تو خونه حضور دارن. البته همه جا هستن اما بعضیا که چشم سوم و چاکراهاشون بازه میکنن و حس میکنن بقیه نه. و خوب اونهایی که علمش رو ندارن میترسن و...

منم چندشب پیش خواب دیدم امام زمان با یه پرچم اومدن و گفتن به جهانیان بگین برای ظهورم دعا کنند بگین چ ...

واااای چند شب پیش نشسته بودیم بعد یکی از خانمهای فامیل گفت بهش اعتقادی ندارم😔😔خیلی دلم شکست.

گفتم یا امام زمان اگه تو اینو شنیده باشی خیلی دلت میگیره حتما.

من خودم خیلی غصه خوردم و زورم گرفت😣😣😢

ولی چند شب پیش نشسته بودیم بعد یکی از خانمهای فامیل گفت بهش اعتقادی ندارم😔😔خیلی دلم شکست. گفتم یا ...

خیلی ها اینطورن متاسفانه گلم. اعتقادات کلا خیلی کمرنگ شده.

شما حس ششمت فکر کنم خوب باشه نه؟ حس میکنم باطن قوی و پاکی داری گلم.

حس ششم خوبه. بانو خدا میدونه چی بگم. به شیعه امیرالمؤمنین بودن دلخوشیم فقط.

۱۰۰ درصد اجنه هستن که تو خونه حضور دارن. البته همه جا هستن اما بعضیا که چشم سوم و چاکراهاشون بازه می ...

برادرم خودش خیلی خونسرد بود

اون تعریف میکرد،ما می‌لرزیدیم   

همسرش هم مثل ما خیلی میترسید

برادرم خودش خیلی خونسرد بود اون تعریف میکرد،ما می‌لرزیدیم     همسرش هم مثل ما خیلی میتر ...

خودش اوکی هست. بچه اذیت میشه

حس ششم خوبه. بانو خدا میدونه چی بگم. به شیعه امیرالمؤمنین بودن دلخوشیم فقط.

خدا حفظت کنه گلم.

از خدا میخوام به حق رقیه۳ساله به جوونیت و بچه ت رحم کنه و عمر با عزت داشته باشی.