۱۰ روز پیش کمرم خیلی درد میکرد همش با خودم غصه خوردم که خدایا من با این سن اینقدر کمرم اذیت میکنه فردا ۶۰ سال و بیشترم شد چه جور زندگی کنم؟ شبش خواب دیدم که یه آقایی بهم گفت آقا امام صادق یه پیغامی برات داره میگن که تو فکر اون سن و سالو نکن چون نمیبینیش. همین امسال رو فرصت داری از فرصت استفاده کن و زندگی کن. امسال سه نفر فوت میشین. فلانی و فلانی و آخر سالم خودت. حالا دقیقا شهادت امام صادق)ع( اون نفر اول تصادف کرد و حالا فوت کرده بنده خدا...... هول برم داشته با اینکه تا حالا دو باز تجربه خروج روح داشتم ولی ایندفعه به نظرم جدی شده. موندم چه کنم. چیکار کنم واقعا؟
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
والا مرگ فكرنميكنم باشرايط كنوني چيز بدي باشه البته بشرط خير بودن مون در دنيا تجربه هاتونو منتظرم ...
از مرگ نمیترسم. از اینکه نمیدونم چه کاری کنم که توشه جمع کنم میترسم. همش درگیر روزمرگی هستم کار زیادی ازم برنمیاد. یه مقدار پول داشتم زیاد نبود اون دست شوهرمه اونم نداره که مس بده اگه اون دستم بود حداقل یکی دو نفرو گره باز میکردم ولی اونم نیست بعد از منم که بعید میدونم کسی کاری برام انجام بده
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز