2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه حالی داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 88 پست
منم چندشب پیش خواب دیدم امام زمان با یه پرچم اومدن و گفتن به جهانیان بگین برای ظهورم دعا کنند بگین چ ...

اللهم صل علی محمد  و آل محمد. الله عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینکه اولین نفر که گفتن به این زودی فوت کرد شوکه شدم

به نظرم با یه نفر تو مایه های آیت الله تحریری مشورت کن ایشون یه چیزایی رو میدونن ک بقیه نمیفهمن

شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
از مرگ نمی‌ترسم. از اینکه نمیدونم چه کاری کنم که توشه جمع کنم میترسم. همش درگیر روزمرگی هستم کار زیا ...

يه وصيت بنويسين كه نماز و روزه هاتونو هزينه بدن يسري افراد بجا ميارن من وصيت كردم اينو😇

ازطرفي حالا زياد نميشه به خواب اعتنا كرد

شايد گوشزد بوده

پول مهم نيست دل چند نفرو شاد كنيد

مثلا خانه سالمندان يا بهزيستي سر بزنيد

دوستان و اقوام رو دعوت كنيد و بهشون سر بزنيد

همينا به ذهنم ميرسه

واي من نخوندم😭😭😭😭 خلاصه شو ميشه مفهومي بگين

اولین بار پسرم ۴ ماهش بود بعد از ظهر بود شیرشو دادم خوابوندمش خودمم کنارش دراز کشیدم. یهو خودمو دور از جسمم دیدم و حضوری رو درک کردم که فهمیدم عزرائیل هستن. شوهرمو دیدم که از حموم اومد بیرون و رفت تو بالکن لباس زیرشو پهن کرد شروع کردم به داد زدن و صدا کردن اسم شوهرم تا نجاتم بده

نماز قضاهاتون‌رو به جا بیارید.روزه ای ، حق الناسی چیزی هست رو حتما رفع کنید

دعای افزایش عمر بخونید

صدقه بدید

اگر رویای صادقه بوده باشه،شما واقعا خوش شانسید

زمان مرگتون رو میدونید و میتونید تا میتونید جبرانِ گناه کنید..

انشاءالله که خیره 🌹

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

حضرت عزرائیل لبخند تلخی بهم زد که یعنی چرا داد میزنی اون که صداتو نمیشنوه( اینها همه انتقال معنا بود یعنی نه صوتی وجود داشت نه جهره ای مثل اینکه کسی رو خیلی خوب میشناسی و میدونی که جی میخواد بگه. تجربه مال سال ۹۶ هست) 

نماز قضاهاتون‌رو به جا بیارید.روزه ای ، حق الناسی چیزی هست رو حتما رفع کنید دعای افزایش عمر بخونید ...

روزه قضای مریض دارم ولی میگم پولم دست شوهرم و از مال شوهر نمیشه پرداخت کرد. نماز میخونم الحمدلله. دوست داشتم پولم پیش خودم بود تا کفاره روزه و رد مظالم میدادم. شاید وصیت نوشتم تا شوهرم بعد از من بده از مالم. کفنم هم ۱۵ ساله آمادس

نه دوس ندارم برم تو برنامه بگم.

ازخدا طلب بخشش کن دعای طول عمر بخون

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.