2777
2789
عنوان

برای خواهرشوهرم خواستگازاومده اما زن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغز من فقط از توضیحات اسی رگ به رگ شد؟

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

چی همه چی ضربدری شد این با این اون با اون اون با ما ما با اون

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

پسره خونه داره چندبعری دنبال دختره فرستاد وخلاصه دختره برنگشت بهش گفت بایدبیای شهرخودمون شهرمادباشهراونادخیلییییی فاصلست خلاصه دختره میگه یاطلاق یا بایدبیای شهرمون پسره هم قبول نمیکنه میگه من کارم اینجاست خونم اینجاسرخانوادم اینجان چطور ول کنم برم تازشم پسره جایی که میشینه تنهاست باخونوادش یساعتدباماشین راهه کلا جداهستن دختره هم قبول نمیکنه برگرده پسره رفت شکایت تمکین کرد مجوزاازدواج دادن بهش   حالا عموی خواهرشوهرم بزرگه بهش میگه خواهرداری اگه بریم خواستگاریش قبول میکنن خواهرشوهرم گفت نمیدونم بایدازخونوادم بپرسم امروززنگ زد وازم پرسید منم گفتم بعیدمیدونم خواهرت قبول کنه چون هنوززنش هست شایدفردا بینشون درست شد گفت دیگه برایرطلاق توافق کردن الان نمیدونم فردا طلاق گرفتن خواهزشوهرم قبول کنه یان خواهرشوهرم ۳۵ سالشه کوچیک هم نیس 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

شب شد و تاپیکای جنجالی شروع شد🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...