خب زن و شوهره باهم لج کردن دو روز دیگ دلشون براهم تنگ میشه بهم برمیگردن
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تف به مرد بیشعور هوس بازی که هنوز طلاق نگرفته افتاده دنبال زن گرفتن... یه شب بی رابطه کفه مرگشو نتو ...
خداوکیلی خیلی رفت دنبالش اصلا خیلی هوای زنشوداشت خیلیییی حتی دختره هم حاضرنبود بارداربشه نگاه دهنش میکردپسره که چی میخوات براش کم نزاشت دختره هم بلافاصله جمع کرددرفت بهش گفت یامیای شهرخودمون یامن برنمیگردم بعدرفته دادگاهدشکایت فکرکنم برای مهریه که تمام اموالش مسدودمیکنن بعدشم پسره گفت زنی که بره دادگاه ازم شکایت کنه زن زندگی نیس من باهاش بدنکردم
خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰