2777
2789
عنوان

واقعا موندم که چکار کنم بیایین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 68 پست
انشاا... توام مشکلت حل میشه

خوندم . واقعا ناراحت شدم، بهت حق میدم، متاسفانه با یه سادیسم جنسی دارین زندگی میکنین. نگران نباش،نمیدونم کدوم شهر هستین ولی هرجا هستین حتی اگه تو خونه زندانی هستی شماره مرکز زنان بگیر، فقط کافی مختصری تعریف کنی که چجوری آدمی هست و بگو امنیت جانی ندارم می‌خوام برم پیش خونوادم تا طلاق بگیرم،اینکه میگم تماس بگیر بخاطر اینه برات پرونده تشکیل میدن که خیلی کمکت می‌کنه تو روند دادگاه،چون مردی که همچین پیشنهادی به زنش میدی بعنوان بیمار هست،و طلاق با بیمار میتونه حتی یکطرفه باشه،نگران اثبات نباش قاضی دادگاه قهاره متوجه میشه، و اگه خونوادت هم بیان برای شهادت عالیه، دوستانه بگم پیگیر چیزی نباش که ازش بگیری فقط جونتو آزاد کن.مهم نیست چه مدت باهاش بودی، بهت قول میدم سر سال نشده هیچی یادت نمونه.فقط برای اطرافیان مخصوصا دوستات تعریف نکن. بزار سربسته بمونه.

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  

حتما سرچ کن تو اینترنت شماره مرکز زنان،یا اورژانس زنان پیدا کن برای شهرتون. مددکار اجتماعی هستن و خودشون میان دنبالت با حکم قانونی از خونه میری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما سرچ کن تو اینترنت شماره مرکز زنان،یا اورژانس زنان پیدا کن برای شهرتون. مددکار اجتماعی هستن و خو ...

سلام عزیزمممنون که وقت گذاشتی عزیزم به اونا زنگ زدم مشاورشون توی استان گفت زنگ بزن ب مرکز حتما میان دنبالت و کمکت میکنن 

من زنگ زدم و دوسه جا تا شماره مرکز رو توی شهرمون پیدا کردم

زنگ زدم ب خانومه گفتم نمیتونم بیام بیرون شما بیایید دنبالم گفت خانوم لقمه رو آماده میگی بیارین بذارین دهنم نشستی میخوای مشکلت حل بشه خیلی برخوردشو دوس نداشتم گفتم چکارکنم گفت بیا اینجا با مدیر اینجا صحبت کن برات کاری کنن حالمو نگم برات من عصبی ک میشم معدم درد میگیره مهدم عصبیه با اون  حال بچه خواب بود زدم بیرون ب دوستم زنگ زدم گفتم از ترس دارم میمیرم همه چی ول کردم دارم میرم اگه کمکم کنن تمومه رفتم اونجا همه چیو تعریف کردم زنه گفت زنگ بزنم شوهرت بیاد؟گفتم نه اصلا نمیدونه ک اومدم

گفت باشه چکارکنم برات گفتم من جا ندارم اجازه بدین تو مرکزتون بمونم و کارای طلاق رو بکنم گفت کی بهت گفته ما طلاقتو میگیریم هیچکس نمیتونه تورو طلاق بده یکم برو ب شوهرت محبت کن یکم خودتو    نشونش بده  منم گریه کردم گفتم اگه میدونستم نمیومدم الان اگه برم اون خونه باشه حتما میکشتم گفت بشین حرف بزنیم گفتم میتونی کاری برام بکنی بمونم دیدم داره نگام میکنه گفتم ببخشید من دیرم شده زدم بیرون تاکثی دربست گرفتم برگشتم خونه خداروشکر نیومده بود و نفهمید فقط از استرس و عصبانیت معده درد داشتم زنگ زدم گفتم حالم بده اومد خونه ناهار خرید اورد یکم باهام حرف زد بهتر شدم

اسمم و اینا رو نوشتم اونجا یبارم همسایه زنگ زده بود اومده بودن

یکسال پیش

اما اینم بگم من نگفتم انحراف جنسیتی داره گفتم کتک میزنه گیر میده و ...

زنه احمق بهم میگه شوهر منم منو کتک میزنه بعدم میاد با رابطه جن.سی میخواد معذرت بخواد دیدم این خودش مریقه😕😑

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
سلام عزیزمممنون که وقت گذاشتی عزیزم به اونا زنگ زدم مشاورشون توی استان گفت زنگ بزن ب مرکز حتما میان ...

مرکز تهران زنگ بزن، بگو چجوری باهات رفتار کردن،مرکز شهرتون اصلا حق ندارن اینجوری برخورد کنند. 

یکاری دیگه هم میشه کرد، پاشو برو خونه پدرت تحت هیچ شرایطی هم بیرون نیا،حتی اگه اومدن منت کشی نرو،ولی به خونوادت همه چیز بگو،حتی بگو به پلیس اجتماعی زنگ میزنم میگم، ببین اگه نشون بدی که چقدر عصبانی هستی و تنش داری هیچ کسی نمیتونه بزور ببرتت،ولی میگم از پدرو و مادرت خواهش کن، بگو بزارین بمونم اینجا. بعد از اینکه موندی یه دو هفته بعد برو کمیته امداد شهرتون اسم بنویس حتی برای کار،فقط من نمی‌دونم شرایط فرهنگی شهرتون چجوریه،میتونم بگم سعی کن لباس رسمی بپوش،مقنعه بزار،مانتو گشاد بپوش متاسفانه یکم مردم چشم چرون شدن،و فرصت طلب. قوی باش.یه جاهای تنها نرو با پدر یا برادرت برو.

خدا بزرگه،فقط بدون تو موفق میشی

مرکز تهران زنگ بزن، بگو چجوری باهات رفتار کردن،مرکز شهرتون اصلا حق ندارن اینجوری برخورد کنند.  ...

خودم چادریم و به لطف شوهرم تیپ نمیتونم بزنم رسما

ممنون ک بهم امیدواری میدی گلم

یعنی چی واقعا یعنی من خیلی خیلی عصابم خورده ازت من کل زندگیت و خوندم ب چ امیدی زندگی میکنی باهاش تو مگ شخصیت نداری

مگ مامانت دوست نداره چرا موندی توی این زندگی گوه ببین خواهش میکنم خواهش میکنم ازت برو طلاقت و بگیر مطمئن باش روچشمای خانوادت جا داری  

شوهر تو مریضه وحشیه کثافته اشغاله من همچین ادمی ندیدم تاحالا واقعا متاسفم متاسفم نمیدونم از شدت عصبانیت چی بگم بخدا نمیدونم فقط این و میدونم ک اینسری کتکت زد زنگ بزن پلیش برو پزشکی قانونی پدرش و دربیار اگ عرضه ش و داری نداریم ک هیچ بمون و تاااااخر بسوووز

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️
یعنی چی واقعا یعنی من خیلی خیلی عصابم خورده ازت من کل زندگیت و خوندم ب چ امیدی زندگی میکنی باهاش تو ...

شما مجردی یا متاهل؟

الان زندگیمون آرومه قربون صدقم میره دعدا نمیکنه اما اخلاقای بدش هم هست همچنان تاپیک های بعدی هم بخون اونایی ک دربارهدشوهرم و دعواس اونا جدید هستن

یکبار گفتم بریم طلاق بده نشست حرف زد خامم کرد

اصلا خیلی عزت نفس و اعتماد به نفسم اومده پایین 

حتی میگم طلاق بگیرم ک چی بشه بیرون هیچ خبری نیست بذار بشینم 

خیلی سردر گمم احساس گناه میکنم فکرمیکنم اون داره خوبی میکنه من سرد شدم و بهش برمیخوره 

دیگه حوصله کارهاشو تدارم😔😔😔😔اما به قیافش که نگاه میکنم با خودم میگم باید دیگه نبینمش؟دیگه شوهرم نبست؟میدونی سخته به همه خودمو خوشبخت نشون دادم

اووووف

شما مجردی یا متاهل؟ الان زندگیمون آرومه قربون صدقم میره دعدا نمیکنه اما اخلاقای بدش هم هست همچنان ت ...

من متاهلم ببین عزیزدلم قربونت برم من دلم میسوزه واست بخدا تاحالا ب هیچ تاپیکی همچین نشده بودم احساس کردم واقعا ب کمک نیازداری بیا تاپیک زدم اونجا کمکت کنیم نجاتت بدیم این زندگی نیس ک تومیکنی بااین اشغال 

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️
من متاهلم ببین عزیزدلم قربونت برم من دلم میسوزه واست بخدا تاحالا ب هیچ تاپیکی همچین نشده بودم احساس ...

من ناراحت میشم قضاوت درستی نمیشه بی احترامی میشه بهم خواهش میکنم ببند تاپیکت رو😔😔😔

من ناراحت میشم قضاوت درستی نمیشه بی احترامی میشه بهم خواهش میکنم ببند تاپیکت رو😔😔😔

بین ببخش من و من خیلی اعصابم خورد شد خیلی خیلی تو خیلی ساده ای خیلی بی زبونی نذار بااین الاغ زندگیت تموم شه

بین ببخش من و من خیلی اعصابم خورد شد خیلی خیلی تو خیلی ساده ای خیلی بی زبونی نذار بااین الاغ زندگیت ...

درخواست میدم بهت من خودم متاهلم دوتا دختر دارم ۲۱سالمه منم کم مشکل ندارم باشوهرم بیا کمکت کنم ک راحت شی 

استارتر برای زندگیت متاسفم.مشکلی ک داری اینه ک ساده ای وزودباور.تودومین نفری هستی توکل زندگیم ک میگم طلاق بگیر.

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
استارتر برای زندگیت متاسفم.مشکلی ک داری اینه ک ساده ای وزودباور.تودومین نفری هستی توکل زندگیم ک میگم ...

من اولین نفر

اسییییییییییییییییییییییییییییی توروخداااااااااااااااا توروخدا ازش جدا شو

به خودت رحم کن

تو این زندگی هیچی ازت نمونده

باور کن زندگی بعد از طلاق هرچیم که باشه

از این زندگی که الان توشی بهتره

تو لیاقتت بیشتر از اینه

توروخدا جداشو

عزیزم من دونه دونه حرفاتو خوندم.

بهترین راه حل طلاق

حیف جونیت!!!

مطمعن باش خدا ب پاس دردایی ک کشیدی،یکی رو سر راهت قرار میده ک ببینی شوهر چیه واقعا!!اینی ک تو داری شوهر نیست.

اولین اشتباهت ازدواج بوده اونم با مردی ک سابقه طلاق داشت،بچه هم داره!!!!

دومین اشتباهتم موندنته.

زندگی یبار،،تو خودتو پیر کنی بمیری،این مردک هوس باز باز ازدواج میکنه.

توهم حق داشتی مثل همه دخترا عروسی بگیری،جهاز بخری،با دلخوش زندگی کنی.

مشکل از اون مطمعن باش،،،تو رو خدا جدا شو،حیف جوونیت،برو همه چیو ب خانوادت بگو دونه دونه،بگو چالم کنید بمیرم ولی من برنگردم ب اون زندگی،

عزیزم بازم میگم ابن شوهر نیست تو داریاااااا

با حرفات عصبی شدم دلم میخاد خفش کنم مردک پررو بی همه چیز