2777
2789
عنوان

واقعا موندم که چکار کنم بیایین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 68 پست
لایک کردم

اسی این واسه تو شوهر بشو نیس از اولشم اشتباه کردی

بنظرم به خونواده ت بگو و جداشو واسه خودت کار میکنی زندگیتو میسازی

تو الان‌ مگه روز خوش دیدی؟؟ توفقط یه بار قراره زندگی کنی تا کی میخوای زجر بکشی

این همه زجر کشیدی کافی نیس

تو تلاشتو کردی واسه حفظ زندگیت ولی درست بشو نیس

خدا طلاق رو گذاشته واسه چی

به هر حال امیدوارم همه خوشی های دنیا نصبیت بشه و غم ازت دور شه

اسی این واسه تو شوهر بشو نیس از اولشم اشتباه کردی بنظرم به خونواده ت بگو و جداشو واسه خودت کار میکن ...

به خانوادم گفتم ولی جایی ندارم برم تا جدایی 

پیش مامان اینا هم نمیتونم برم با این گرونی هربار برا دادگاه و اینا باید کلی پول اتوبوس بدم برم و بیام موندم درمونده 

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خانوادم گفتم ولی جایی ندارم برم تا جدایی  پیش مامان اینا هم نمیتونم برم با این گرونی هربار ...

ای بابا😔

میگم خب تو برو تو شهر خودت شکایت کن اونوقت شوهرت باید بیاد اونجا

ای بابا😔 میگم خب تو برو تو شهر خودت شکایت کن اونوقت شوهرت باید بیاد اونجا

میگم به نظرت بهش بگم بیا بریم طلاق راحت میاد؟

اخه یه شخصیتی داره غرورشو نمیشکنه من بگم بریم طلاق میگه باشه بریم بعد فردا صبح انگار هیچی نشده 

میگم به نظرت بهش بگم بیا بریم طلاق راحت میاد؟ اخه یه شخصیتی داره غرورشو نمیشکنه من بگم بریم طلاق می ...

خب مگه نمیگی میزنه زیر حرفش

پس گفتنت چه فایده ای داره

برو‌مهریه تو بذار اجرا

خب مگه نمیگی میزنه زیر حرفش پس گفتنت چه فایده ای داره برو‌مهریه تو بذار اجرا

تو یه برزخی گیر کردم که تصورشم نمیکنی

میگم به نظرت بهش بگم بیا بریم طلاق راحت میاد؟ اخه یه شخصیتی داره غرورشو نمیشکنه من بگم بریم طلاق می ...

سلام دوستم وقتت بخیر 

گناه نداری دلت ب مال خودت نمیسوزه چی دیگه باید ببینی ک بگی برم از این زندگی بری تو بهزیستی زندگی کنی بری مجاور حرم امام رضا بشی بری پله خونه مردمو بکشی ب خدا شرف داره ب تن ب هر حقارتی دادن 

دست بردار از این زندگی ک فقط شبیه زندگیه سر بچرخون ببین مردم چ تو ناز و نعمتن شوهراشون حلوا حلواشون میکنن 

چی کم داری ببری پسر  نفهم مردمو و روانشناس ک جی بشه درست بشه میخوام صد سال نشه چرا چون بکارتتو‌گرفته ب درک ک گرفته زندگیت درست بشه میخوام نشه مگه چکار میکنی تو‌خونه این ک خونه بابات نداری نهایتش لباس و غذایت دیگه بابا یه لقمه نونی ک با نون پنیر سیر میشی با مرغ و مسما هم سیر نیشی این حرفا رو‌نداره جمع کن بذو بدون اینکه بگی بهش اول زدت برو پزشکی قانونی بعد بک راست خونخ بابات تعلل هو نکن واسه تو شوهر زیاده شک نکن اینده روشن ددر برابر صبرت هست  

بزنه فلجت کنه دور از جون بزنه ناقصت کنه خدایی نکرده کی میخواد نگهت داره زن بیاره بالاسرت بیماری مقار ...

اره خودمم به این نتیجه رسیدم که رفتنی ام یه جنگ داخلی دارم تو خودم که اهمیت نمیدم بهش چون باید تموم کنم این دردو

فقط یکم زمان نیاز دارم که خودمو جمع و جور کنم چون من از اول زندگی هیچ پس اندازی نداشتم هیچ پولی بهم نداده دست خالی هیچجا نمیتونم برم