2777
2789
عنوان

واقعا موندم که چکار کنم بیایین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 68 پست
من ناراحت میشم قضاوت درستی نمیشه بی احترامی میشه بهم خواهش میکنم ببند تاپیکت رو😔😔😔

الهی بمیرم برامظلومیتت چقدرسختی کشیدی توزندگیت😭😭😭😭😭😣ازاول خوندم بخدا بغض کردم برااین همه صبری ک داشتی و هیچی نگفتی،،،بخداسرنمازبرات دعامیکنم شوهرت ۱۸۰درجه اخلاق و رفتارش باهات عوض بشه و طعم زندگی بچشی ❤

تایپک های قانون جذبی‌و شکرگزاری تگم کنید😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستانتو خوندم واقعا خیلی ناراحت شدم🙃 اوضاعت الان چطوره؟

ناامیدی یاس فکر چاره هراز گاهی هم درگیری باهمسر😕زندم هنوز از پوست کلفتم😦

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
ناامیدی یاس فکر چاره هراز گاهی هم درگیری باهمسر😕زندم هنوز از پوست کلفتم😦

اصلا چیشد که یه دختر ۱۹ ساله با یه شرایط خوب و درآمد تو خوانوادش باید زن همچین مردی بشه؟؟

ببخشید اینجاشو واقعا درک نمیکنم 

❤️💍

اصلا چیشد که یه دختر ۱۹ ساله با یه شرایط خوب و درآمد تو خوانوادش باید زن همچین مردی بشه؟؟ ببخشید ای ...

😪😪😪

جدی واقعا میشه به عنوان شخصی که وقت گذاشتم داستانتو خوندم بهم بگی چه مشکلی وجود داشت که با چنین شخصی ...

با خانواده نمیساختم پدرم اذیت میکرد محیط زندگی رودوست نداشتم جایی کبودم رو نمیخواستم پدرم ب زود مارو برد آرایشگاهموبست

ووو خیلی چیزای دیگه 

با خانواده نمیساختم پدرم اذیت میکرد محیط زندگی رودوست نداشتم جایی کبودم رو نمیخواستم پدرم ب زود مارو ...

عزیزم 

بنظرم فعلا تنها کاری که میتونی بکنی اینه که تحت هیچ شرایطی باردار نشو و یجوری سرشو شیره بمال یه هنری کاری چیزی یاذ بگیر برای روزی که خواستی جدابشی ازش

❤️💍

عزیزم  بنظرم فعلا تنها کاری که میتونی بکنی اینه که تحت هیچ شرایطی باردار نشو و یجوری سرشو شیره ...

واای

همچی بلدم آرایشگاه داشتم خودم

مدرک مربیگری دارم مهدکودک

عکاسی و ...بیرون برا من کارریخته